Bootverhuur bij zeilschool De Randmeren aan het Veluwemeer

Geniet van een heerlijke dagje op het water!

Zeilschool De Randmeren verhuurt o.a. Polyvalken, Foxen en sloepen. De Fox22 is een comfortabel en snel kajuitjachtje, zeer geschikt voor dagtochten. Alle boten zijn goed onderhouden en zeer gebruiksvriendelijk. Ook zijn de boten compleet uitgerust met waterkaart, (buitenboord)motor inclusief brandstof en zwemvesten. Alle boten zijn direct vanuit de jachthaven van Molecaten Park Flevostrand te huur.

Het ruime vaargebied van het Veluwemeer en Wolderwijd met de aantrekkelijke eilanden staan garant voor een mooie, onbezorgde dag op en aan het water. Harderwijk en Elburg, met hun fraaie historische stadscentra, zijn leuke bestemmingen bij dagtochten.

Bij een verblijf op Molecaten Park Flevostrand ontvang je 10% korting op cursusprijzen en verhuurtarieven. Uitsluitend telefonisch te boeken met vermelding van het reserveringsnummer van je verblijf op Molecaten Park Flevostrand.

Zeilschool De Randmeren Molecaten Park Flevostrand 09 bootverhuur

Bij Zeilschool De Randmeren zijn te huur:

  • Polyvalk
  • Fox 22
  • Aira 22
  • 5, 7, 10 en 12-persoons sloep
  • 2 en 3-persoons kano
  • Sups
Prijzen en reserveren
Zeilschool De Randmeren Molecaten Park Flevostrand 11 zeilles bootverhuur Fox

Kijk voor alle prijzen bootverhuur en reserveren op de officiële website van zeilschool De Randmeren.
 

Te gast op Molecaten Park Flevostrand?

Dan ontvang je 10% korting op de cursusprijzen en de verhuurtarieven van bootverhuur bij Zeilschool De Randmeren! Uitsluitend telefonisch te boeken met vermelding van het reserveringsnummer van je verblijf op Molecaten Park Flevostrand. Prijzen en reserveren