Feesten bij restaurant Zuid Zoet Zout in Biddinghuizen

Ieder feest(je) een groot succes!

Molecaten Park Flevostrand is naast een prachtig gelegen camping en vakantiepark met jachthaven aan het Veluwemeer, ook een ideale locatie voor het vieren van een feest(je) in restaurant Zuid Zoet Zout.

Reserveren of vragen? 

Voor het reserveren, andere combinaties/arrangementen of vragen bel tel. +31 320 - 288 480 of maak gebruik van ons contactformulier.
 
Trouwen op Molecaten Park Landgoed Flevostrand

Vier uw bruiloft op een bijzondere plek: aan het Veluwemeer! In samenspraak met het bruidspaar maken we van deze bijzondere dag iets onvergetelijks, een middag, avond of heel weekend lang.

Informatie over trouwen
Restaurant Zuid Zoet Zout Molecaten Park Flevostrand 13

Bent u op zoek naar een gelegenheid voor een (personeels)feest, familiereünie, jubileum, bruiloftsfeest of receptie? Bij restaurant Zuid Zoet Zout op Molecaten Park Flevostrand bent u op het juiste adres.

Informatie over receptie of feestavond
Kinderfeestje op Molecaten Park Flevostrand 01 zwemmen

Ook voor een kinderfeestje kunt u bij restaurant Zuid Zoet Zout prima terecht. Kies voor een feestje inclusief zwemmen, midgetgolfen en spelen in de binnen- of buitenspeeltuin.

Informatie over kinderfeestjes
Molecaten Park Flevostrand 07 chalet

Tip: op Molecaten Park Flevostrand kunt u ook overnachten in één van de fijne huuraccommodaties of op de camping. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op