U bent hier:  Home De Leemkule Restaurant De Keuken van Caatje

Restaurant De Keuken van Caatje

Een heerlijk rustpunt voor fietsers, wandelaars, genieters...
Lekker genieten! Dat zien wij u graag doen in ons restaurant De Keuken van Caatje! Stap bij ons binnen voor een uitgebreide lunch, lekker lang diner, voor een kop koffie met overheerlijke appeltaart of een goed glas wijn op het terras.
 
Vanaf het terras kijkt u uit over het buitenzwembad en het grote speelveld. Zwemmen, spelen en lekker eten gaan dus prima samen! In het najaar en in de winter is het knus genieten in het restaurant, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelkuil. Buiten op het terras steken we de buitenhaard aan. Heerlijk om uw handen er na een wandeling aan te warmen.
 
Onze horeca medewerkers zorgen altijd voor een warm welkom en een aangename tijd!


Uit eten met uw hele familie, vrienden of de buurt?
In De Keuken van Caatje koken we graag voor 25 personen of meer! We zijn o.a. goed in een barbecue-, koud- & warm- of stamppotbuffet. Een lunch kan ook. Liever niet hartig, maar lekker zoet? Kies dan voor een gezellige 'high tea'. We bieden plaats tot 95 personen en spreken graag uw wensen met u door.

Leuk feestje & lekker smullen
De Keuken van Caatje maakt van een kinderverjaardag een onvergetelijk feestje. Na het zwemmen en spelen is het tijd voor frietjes of pannenkoeken!

Reserveren?
Wilt u al iets overleggen of een tafel reserveren? Bel gerust direct naar De Keuken van Caatje, tel. 038 444 5130. Komt u met een groep lekker genieten, dan is reserveren zeker verstandig. Een kinderfeestje wordt het leukst als wij dit van tevoren weten.

Restaurant De Keuken van Caatje (locatie Molecaten Park De Leemkule)
Leemkuilen 6 • 8051 PW Hattem • tel. 038 444 5130 (b.g.g. 038 444 1945)
keukenvancaatje@molecaten.nl

Openingstijden restaurant De Keuken van Caatje >

Openingstijden restaurant De Keuken van Caatje >:


1 maart - 28 maart
• Vrijdag t/m maandag: vanaf 10:00 uur, keuken vanaf 13:00 uur
• Dinsdag: gesloten
• Woensdag: 10:00 - 17:00 uur, keuken gesloten
• Donderdag: vanaf 15:00 uur, keuken vanaf 15:00 uur