U bent hier:  Home De Koerberg Animatie Animatieprogramma

AnimatieprogrammaProgramma als PDF


Van harte welkom op Molecaten Park De Koerberg. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld. Bij slecht weer is er altijd een alternatief. We wensen jullie heel veel plezier en een hele fijne vakantie! Tot ziens bij onze activiteiten.

zaterdag 24 december 2016

09:00
Familie Kerstspeurtocht locatie: Receptie
Speur jij me met de speurtocht over de camping met vragen en opdrachten over de kerst. Kinderen tot 8 jaar onder begeleiding. De speurtocht ligt voor je klaar bij de receptie.
10:00
Kids Kerstboom knutselen locatie: Receptie
Maak een gezellige kerstboom om het nog gezelliger te maken in je huisje. Kom snel jouw knutselpakketje ophalen bij de receptie en knutsel er op los.
20:00
Familie Kerstnachtdienst op de hei locatie: Renderklippen
Sfeervolle kerstnachtdienst in de openlucht op de Renderklippen nabij de Schaapskooi, Elburgerweg te Heerde. U kunt hier op eigen gelegenheid naar toe gaan, een routebeschrijving is verkrijgbaar bij de receptie.

dinsdag 27 december 2016

09:00
Familie Sneeuwballentocht locatie: Receptie
Ga jij de uitdaging aan, weet jij de weg te vinden doormiddel van de sneeuwballen en de opdrachten en vragen over de winter te beantwoorden? Kom snel de speurtocht ophalen bij de receptie!
10:00
Kids Sneeuwpop knutselen locatie: Receptie
Bij de winter hoort natuurlijk sneeuw en bij sneeuw hoort natuurlijk een sneeuwpop. Deze kun je maken zonder dat je het koud krijgt, al moet je wel even snel naar de receptie lopen om jouw knutselpakketje op te halen.

woensdag 28 december 2016

09:00
Familie Molly & Caatje speurtocht locatie: Receptie
Bij deze leuke speurtocht leer jij Molly en Caatje kennen. Er zitten leuke vragen bij, en zo leer je ook nog de camping kennen. Kom snel je speurtocht bij de receptie halen.
10:00
Kids Sneeuwengel knutselen locatie: Receptie
Knutsel een Sneeuwengel van een bordje. Super makkelijk en super leuk! Je knutselpakket ligt voor je klaar bij de receptie.

donderdag 29 december 2016

09:00
Familie Natuurspeurtocht locatie: Receptie
Een speurtocht door de natuur. Haal hem op bij de receptie en ontdek de bossen rondom ons park.
10:00
Kids Rendier knutselen locatie: Receptie
Knutsel een leuk rendier met houten pootjes en blaadjes als oren. Haal snel jouw knutselpakketje op bij de receptie!

We hopen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad en wensen jullie een goede en veilige reis naar huis. Graag tot een volgende keer op Molecaten Park De Koerberg!