U bent hier:  Home

Voor de allerleukste zomervakantie moet u naar Molecaten!

Boek nu uw bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats voor de zomervakantie
Proef de sfeer bij Molecaten en boek daarna uw zomervakantie in 5 stappen online!Op zoek naar een bestemming voor de zomervakantie waar zowel u als uw (klein)kinderen zich goed kunnen vermaken? Bij Molecaten vindt u de leukste campings en vakantieparken voor de zomervakantie. Kies voor een camping /  vakantiepark aan zee, aan het Veluwemeer of dichtbij de mooiste natuurgebieden van Nederland in Friesland, Drenthe, Gelderland (Veluwe) en Utrecht.

Wacht niet te lang met het boeken van een bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats voor de zomervakantie. Er is al volop geboekt voor de laatste twee weken juli en eerste twee weken augustus. Ook goed om te weten voor uw zomervakantie: Animatie bij Molecaten | Huisdieren welkom | Parken met zwembad

Voordeelacties
  • Snelle beslissers: reserveer uw 2017 vakantie uiterlijk 15 januari 2017 en profiteer van 15% korting
  • € 25,- tegoed en kans op nog meer voordeel voor Molecaten-fans
Lees meer >

Zomervakantie: huren met de sfeer van kamperen

Glamping bij Molecaten; boek de kampeer cabin Vlinder!   Campings met chalets, huurcaravans, kampeer cabins,  en ingerichte tenten voor de zomervakantie
  • Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als ingerichte tenten, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!
  • Tip: kampeer cabin Vlinder; heel comfortabel slapen en lekker luxe met vaatwasser en eigen toilet!

Zomervakantie: kamperen op een camping!

Huurcaravan op camping Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje   Campings met mooie kampeerplaatsen voor de zomervakantie
  • Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een zomervakantie aan zee, in de bossen of aan het water.


Zomervakantie: vakantieparken met bungalows

Chalets en bungalows op vakantiepark molecaten   Vakantieparken met bungalows voor de zomervakantie
  • Op onze parken in Drenthe, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en in Hongarije vindt u de leukste 2 tot 14 persoons bungalows voor een verblijf in de zomervakantie!

Onderstaande kortingen gelden in combinatie met elkaar en worden in mindering gebracht op uw verblijfskosten zo gauw u gaat boeken.
 

Molecaten voordeelacties 2017

Snelle beslissers
• Reserveert u uw 2017 verblijf uiterlijk 15 januari 2017, dan ontvangt u 15% korting op de All-in verblijfskosten van een strandhuisje, bungalow, appartement, huurcaravan, chalet, kampeer cabin of ingerichte tent.

• Reserveert u uw 2017 verblijf na 15 januari 2017 en 3 maanden voor aankomst, dan ontvangt u 8% korting op de All-in verblijfskosten van een strandhuisje, bungalow, appartement, huurcaravan, chalet, kampeer cabin of ingerichte tent.

55 plussers en jonge gezinnen
Bent u 55 of een jong gezin met nog geen schoolgaande kinderen? Dan kunt u profiteren van heel aantrekkelijke tarieven tijdens de periodes dat er geen schoolvakanties zijn. Als u dan ook nog eens snel beslist (uiterlijk 15 januari 2017 of 3 maanden vooruit) wordt het extra aantrekkelijk!
Molecaten heeft ervoor gekozen om geen leeftijdskortingen meer te geven. Voor iedereen gelijke en heldere prijzen, dat vinden we wel zo eerlijk!

Lange verblijven huren
Onze all-in prijzen voor het huren van een bungalow, chalet, huurcaravan, kampeer cabin, ingerichte tent of appartement bestaan onder andere uit een tarief voor eindschoonmaak en bedlinnen.  
Verblijft u lekker lang (2 of 3 weken) bij Molecaten dan betaalt u deze kosten niet dubbel. Eenmaal ter plaatse is een extra schoonmaak of schoon bedlinnen natuurlijk te regelen (tegen betaling).
 

Molecaten-fan

Eerder bij ons geweest? Meldt u zich dan aan als Molecaten fan en ontvang na invoer van uw oude en nieuwe reserveringsnummer € 25,00 tegoed voor een volgende 'nog te maken' reservering. Daarnaast maakt één op de 100 Molecaten-fans kans op terugstorten van de helft van zijn verblijfskosten.