U bent hier:  Home

Voor de allerleukste zomervakantie moet u naar Molecaten!

Boek nu uw bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats voor de zomervakantie
Proef de sfeer bij Molecaten en boek daarna uw zomervakantie in 5 stappen online!Op zoek naar een bestemming voor de zomervakantie waar zowel u als uw (klein)kinderen zich goed kunnen vermaken? Bij Molecaten vindt u de leukste campings en vakantieparken voor de zomervakantie. Kies voor een camping /  vakantiepark aan zee, aan het Veluwemeer of dichtbij de mooiste natuurgebieden van Nederland in Friesland, Drenthe, Gelderland (Veluwe) en Utrecht.

Wacht niet te lang met het boeken van een bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats voor de zomervakantie. Er is al volop geboekt voor de laatste twee weken juli en eerste twee weken augustus. Ook goed om te weten voor uw zomervakantie: Animatie bij Molecaten | Huisdieren welkom | Parken met zwembad


Zomervakantie: huren met de sfeer van kamperen

Glamping bij Molecaten; boek de kampeer cabin Vlinder!   Campings met chalets, huurcaravans, kampeer cabins,  en ingerichte tenten voor de zomervakantie
  • Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als ingerichte tenten, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!
  • Tip: kampeer cabin Vlinder; heel comfortabel slapen en lekker luxe met vaatwasser en eigen toilet!

Zomervakantie: kamperen op een camping!

Huurcaravan op camping Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje   Campings met mooie kampeerplaatsen voor de zomervakantie
  • Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een zomervakantie aan zee, in de bossen of aan het water.


Zomervakantie: vakantieparken met bungalows

Chalets en bungalows op vakantiepark molecaten   Vakantieparken met bungalows voor de zomervakantie
  • Op onze parken in Drenthe, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en in Hongarije vindt u de leukste 2 tot 14 persoons bungalows voor een verblijf in de zomervakantie!

 

Zomervakantie voordeel

  • 55-plussers profiteren altijd van 5,5% korting op een verblijf bij Molecaten.
  • Wist u dat kinderen (extra personen) op Molecaten campings - ook in de zomervakantie! - slechts € 1,50 per nacht betalen bij kamperen (excl. toeristenbelasting en m.u.v. Bosbad Hoeven)?