U bent hier:  Home

Voor de allermooiste herfstvakantie moet u naar Molecaten!

Boek nu uw bungalow, chalet of kampeerplaats voor de herfstvakantie
Herfst! Een prachtig jaargetijde voor een weekendje weg of herfstvakantie in een bungalow, chalet of huurcaravan. Moeten de dikke jassen al aan of krijgen we een herfstvakantie die nazomers aanvoelt... De bossen in Brabant, op de Utrechtste Heuvelrug, de Veluwe en in Drenthe kleuren goudgeel en overal ziet u weer de mooiste paddenstoelen! Liever uitwaaien aan zee en achter het glas van een strandtent genieten van de herfstzon? De Zeeuwse of Zuid-Hollandse kust is ook een uitstekende keuze voor een herfstvakantie!

Molecaten biedt de mooiste herfstvakanties voor wie op zoek is naar een vakantiepark met bungalows, chalets en huurcaravans in het bos of aan zee. Bent u ook in de herfstvakantie een fervent kampeerder? Bijna al onze campings zijn met de herfstvakantie nog open! Ook goed om te weten voor uw herfstvakantie: Animatie bij Molecaten | Huisdieren welkom | Parken met zwembad

Herfstvakantie voordeeltip

Wacht niet te lang met het boeken van een bungalow, chalet, huurcaravan of kampeerplaats er wordt volop geboekt!

  • In 2016 profiteren 55-plussers nog van 5,5% korting op een verblijf bij Molecaten.
  • Wist u dat kinderen (extra personen) op Molecaten campings in de herfstvakantie slechts € 1,50 per nacht betalen bij kamperen (excl. toeristenbelasting)?


Maak hieronder uw keuze voor een herfstvakantie bij Molecaten

Wordt het een bungalow, chalet, huurcaravan of kampeerplaats...

Herfstvakantie in een bungalow bij MolecatenHerfstvakantie: vakantieparken met bungalows

  • Op onze parken in Drenthe, op de Veluwe, en op de Utrechtse Heuvelrug vindt u de leukste 2 tot 14 persoons bungalows voor een verblijf in de herfstvakantie!
Boek nu uw herfstvakantie bij Molecaten


Herfstvakantie in een huurcaravan bij MolecatenHerfstvakantie in een chalet of huurcravan

  • Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!
Boek nu uw herfstvakantie bij Molecaten


Kamperen in de herfstvakantie bij MolecatenHerfstvakantie: kamperen op een camping!

  • Nog één keer met de caravan eropuit voordat deze in de winterstalling gaat? Kom in de herfstvakantie lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een herfstvakantie aan zee, in de bossen of aan het Veluwemeer.
Boek nu uw herfstvakantie bij Molecaten


Zo mooi is de herfst op de Veluwe!

Herfstvakantie op de Veluwe bij Molecaten