U bent hier:  Home Kuierpad Molecaten Outdoor Drenthe

Molecaten Outdoor Drenthe; een avontuurlijk dagje uit

Klimpark, all-weather skibaan en schaatsbaan!
KlimparkBent u klaar voor een actief avontuur met een flinke dosis spanning en sensatie? Kom dan een dagje naar
Molecaten Outdoor Drenthe met een groots klimpark, een all weather skibaan en een kunstschaatsbaan!
Waar vindt u nu zoveel adrenaline kicks bij elkaar? En moet u even bijkomen, dan kan dat in de gezellige skihut ‘Koudhoor’!

Klimpark met de langste zipline van Nederland!

Behendigheid, durf en doorzettingsvermogen; daar draait het om bij het ‘doorlopen’ van de 4 verschillende parcoursen in het klimpark. Parcours ‘Raccoon Rumble’ op 1 meter hoogte is voor beginners en kinderen vanaf 4 jaar een prima start! Daarna volgen ‘Path of the Grizzly’ (op 4 m. hoogte) en ‘Monkey Madness’ (op 7 m. hoogte). De ultieme adrenaline kick krijgt u van de 517 meter lange zipline vanaf het hoogste punt van de klimtoren; ‘Flight of the Eagle’!
Goed om te weten i.v.m. de veiligheid: u bent altijd gezekerd. Lees meer >

All weather ski- & schaatsbaan

Voor winterpret zijn sneeuw en strenge vorst niet meer nodig. Molecaten Outdoor Drenthe heeft een all weather kunstskibaan van 125 meter lang. Zowel voor beginnende als gevorderde skiërs geschikt om te oefenen of om de conditie op pijl te houden. Nog nooit geskied? In een proefles van ca. 1 uur leert u de eerste basistechnieken. Op de all weather kunststof schaatsbaan van maar liefst 600 m2 beleeft iedereen urenlang schaatsplezier. Lees meer >

Openingstijden

Zin in een dagje Molecaten Outdoor Drenthe? Wij zijn het gehele jaar geopend!
  • Vrijdag t/m maandag en woensdag van 12.00 - 17.00 uur.
  • Dinsdag en donderdag gesloten (open op aanvraag, neem gerust contact met ons op)
Reserveer (noodzakelijk i.v.m. begeleiding) uw dagje uit, kinderfeestje of schoolreis door ons te bellen of te mailen. Contact, ook voor al uw vragen!