U bent hier:  Home

In het najaar (september) is het goed nazomeren bij Molecaten!

Boek nu uw bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats voor een vakantie in het najaar!
Lekker weg in het najaar / september; voor wie niet meer hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is dit een heerlijke én voordelige vakantieperiode. September heeft heel vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. U kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Ook is het in het najaar nog prima fiets- en wandelweer. Boek nu en kom genieten van een heerlijke nazomer! Geen tijd voor een lang verblijf in het najaar /  september? Verwen uzelf dan met een weekendje weg. Geniet van de mooie natuur en de fijne temperatuur nu het nog kan.

Bent u een echte kampeerliefhebber? Boek het voordelige kampeerarrangement voor de nazomer, september of het hele najaar. Lees meer over deze kampeerarrangementen >

Najaar / September voordeeltips voor een lange vakantie of een weekendje weg

  • Een vakantie in het najaar / september is altijd voordelig geprijsd!
  • 55-plussers profiteren in 2016 van 5,5% korting op een verblijf bij Molecaten (huren & kamperen)!
  • Kampeerfan? Hoe langer u kampeert, des te voordeliger uw vakantie wordt. Profiteer van 7%, 14% of 21% korting op uw kampeervakantie met eigen caravan of tent!
  • In het najaar / september betaalt u bij kamperen met eigen caravan of tent voor (klein)kinderen slechts € 1,50 per nacht  (excl. toeristenbelasting)!

Boek nu uw vakantie of weekendje weg in het najaar / september bij Molecaten; wordt het een bungalow, chalet, kampeer cabin, ingerichte tent of kampeerplaats...

Najaar / september vakantie: vakantieparken met bungalows

Najaar-vakantie in een bungalow bij Molecaten   Vakantieparken met bungalows voor het najaar
  • Op onze parken in Drenthe, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en in Hongarije vindt u de leukste 2 tot 14 persoons bungalows voor een verblijf in het najaar!
Boek nu uw najaar vakantie!

Najaar / september vakantie: huren met de sfeer van kamperen

Najaar-vakantie in een chalet bij Molecaten   Campings met chalets, huurcaravans, kampeer cabins en ingerichte tenten voor het najaar
  • Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als ingerichte tenten, kampeer cabins, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!
Boek nu uw najaar vakantie!

Najaar / september vakantie: kamperen op een camping!

Kamperen in het najaar bij Molecaten   Campings met mooie kampeerplaatsen voor een vakantie in het najaar
  • Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een vakantie in het najaar aan zee, in de bossen of aan het water.
Boek nu uw najaar vakantie!

In september begint de bronsttijd van de edelherten

(o.a. te zien op de Veluwe en Oostvaardersplassen)
Najaar op de Veluwe bij Molecaten