Molecaten camping en vakantiepark in Zwolle

Welkom in Zwolle, Hanzestad aan de IJssel

Zwolle, hoofdstad van de provincie Overijssel, is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in eigen land. Je vindt hier namelijk voor ieder wat wils! Van een bruisende binnenstad met een rijke geschiedenis, moderne kunst en hippe koffiebars tot rust, ruimte en prachtige natuur buiten het centrum.

Ontdek het centrum van Zwolle

Als je de stadsgracht eenmaal bent overgestoken en langs de stadsmuren het centrum in wandelt kom je het ene na het andere icoon tegen. Zwolle barst namelijk van cultuurparels. Denk bijvoorbeeld aan de Sassenpoort of de Peperbus, maar vergeet ook Museum de fundatie en de Herman Brood Experience niet. Of wat dacht je van het bekendste driesterrenrestaurant van Nederland; de Librije? Kortom, binnen de stervormige grachtengordel van Zwolle is genoeg te beleven. Een bezoek is dan ook meer dan de moeite waard!

Verken de omgeving

Ook buiten het centrum van Zwolle valt genoeg te beleven, de standsrandzone en het Zwolse achterland staat dan ook bekend als een groene en waterrijke omgeving. Hier vind je onder andere het grootste laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa, de Weerribben-Wieden. Maar ook fietsen langs de Overijsselse Vecht, een bezoek aan een van de overige Hanzesteden (Hattem bijvoorbeeld) of het Nationaal Landschap IJsseldelta is zeker aan te raden!

Aan de rand van Zwolle ligt bovendien een verrassend mooi natuurgebied; de ‘Agnietenberg’. Omringd door oude bomen, mooie bospaden en de meanderende Overijsselse Vecht kun je hier heerlijk komen kamperen op Molecaten Park de Agnietenberg. De ligging van het park is uniek en geeft je direct dat fijne vakantiegevoel. Dat is wat wij noemen; grenzeloos genieten! Bekijk hieronder de beschikbare accommodaties en ontdek nog veel meer over het park.

Welkom op onze camping en vakantiepark in Zwolle!

De Agnietenberg

Vechtdal Overijssel

Na een dagje Hanzestad Zwolle of een mooie tocht langs de meanderende Vecht is het tijd voor ontspanning aan de Agnietenplas op het park. Of dat zwemmen, varen, of lekker lezen is laten we aan jou over. Huisdieren toegestaan.

Bekijk park