Nazomer in de regio Zeeuws-Vlaanderen

Reserveer nu uw verblijf in de nazomer in de regio Zeeuws-Vlaanderen

Een korte of lange vakantie, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom in de nazomer lekker naar Molecaten in de regio Zeeuws-Vlaanderen.

In Zeeuws-Vlaanderen heb je na een mooie klim het duin op, een geweldig panoramisch uitzicht over het Zeeuwse boerenland met bijzonder leuke dorpjes en het geweldige uitgestrekte strand, dat tot de schoonste stranden van Nederland behoort! Wissel je dagje strand, fietsen en haaientanden zoeken op het strand af met een bezoekje aan gezellige Belgische steden!

Liefhebber van een vakantie in een rustige en voordelige periode? Dan is een vakantie in de nazomer een hele goede keus. September heeft heel vaak ook nog zomerse temperaturen voor ons in petto. Je kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Ook is het in de nazomer nog prima fiets- en wandelweer. Boek nu en kom genieten van een heerlijke nazomer!

Strandhuisje

Tijdens je verblijf in een strandhuisje heb je een fenomenaal uitzicht. De strandhuisjes zijn heel slim ingericht. Echt alles zit er in! Keuken, badkamer, 6 slaapplaatsen en een veranda met loungeset. Huisdieren toegestaan.


Aankomst op maandag 19 september

Chalet

Onze chalets zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een veranda. Dit knusse vakantiehuis biedt alle comfort en gemak van thuis met een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek met tv, WiFi tegen betaling, badkamer en tuinmeubilair. Huisdieren zijn in enkele chalets toegestaan.


Aankomst op donderdag 1 september
Aankomst op zaterdag 3 september
Aankomst op maandag 5 september
Aankomst op dinsdag 6 september
Aankomst op zaterdag 10 september
Aankomst op maandag 12 september
Aankomst op woensdag 14 september
Aankomst op donderdag 15 september
Aankomst op vrijdag 16 september
Aankomst op zaterdag 17 september
Aankomst op maandag 19 september