Molecaten Park Wijde Blick

Camping en vakantiepark in Renesse, Schouwen-Duiveland, Zeeland

Voorbij het polderland wacht de zee!

Op 1.500 meter van de langgerekte Zeeuwse stranden bij Renesse ligt Molecaten Park Wijde Blick met prachtig verzorgde kampeervelden, luxe chalets én een binnenzwembad. Buiten zwemmen doet u fijn in zee. Het is een top vakantiebestemming voor wie wil genieten van de Zeeuwse natuur (de vogelboulevard ligt ten zuiden van het park!) én de gezelligheid van een bruisende familiebadplaats. Zonnehoed en verrekijker kunnen beide mee!

De camping is het hele jaar geopend met voor iedere kampeerder een passende kampeer- of camperplaats. Komt u kamperen met kinderen? Een speeltuintje voor kleuters vindt u altijd in de buurt en in het sanitairgebouw is gedacht aan faciliteiten voor baby’s en kinderen! Liever iets huren op onze camping dichtbij zee? Reserveer één van onze mooie chalets (met of zonder veranda). 

Huisdieren zijn op Molecaten Park Wijde Blick toegestaan bij kamperen en in chalet Watersnip.

Onze vakantietips

Kom tot rust aan de kust. Verruil uw eigen huis voor een chalet achter de duinen en dichtbij zee. Juist nu is - als we ons allemaal houden aan de RIVM maatregelen - de zilte zeelucht heerlijk.

U hoeft niet ver weg voor een onvergetelijke tijd. Boek het Pinksterweekend (29 mei t/m 2 juni), want die is lekker lang. Vliegeren, jeu de boules, fietsen, er kan van alles op het park en in de omgeving!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen. Goed om te weten: onze zwembaden zijn weer open (voor kinderen t/m 12 jaar).

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Wijde Blick! Kies voor een chalet of kampeerplaats.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

Wijde Blick

Lagezoom 23

4325 CP Renesse