Molecaten camping en vakantiepark in Wezuperbrug

Welkom in Wezuperbrug op de Drentse Hooglanden

Het kleine dorpje Wezuperbrug (met slechts 210 inwoners!) ligt in aan het Oranjekanaal precies tussen Assen en Emmen in het prachtige Drenthe. De omgeving rondom Wezuperbrug staat bekend om haar mooie brinkdorpen. Op de brink werden vroeger zowel 's ochtends als 's avonds de koeien en de schapen verzameld. Tegenwoordig zijn het vaak open grasvelden die met restaurants en winkeltjes een gezellige dorpskern vormen. De mooiste brinkdorpen rondom Wezuperbrug zijn Orvelte, Westerbork en Rolde.

Wezuperbrug ligt op de Drentse Hooglanden / Hondsrug; een uniek en authentiek gebied in de Oer-provincie Drenthe. Een ideale bestemming voor wie met of zonder kinderen en met of zonder huisdier op zoek is naar nieuwe ontdekkingen. Vanuit Wezuperbrug kan je paardrijden of mountainbiken door het bos, zijn er mooie musea te bezoeken, wandel je naar de prachtigste zwemplekken en leiden fietsroutes je langs de indrukwekkende hunebedden.

Over hunebedden gesproken… Niet ver van Wezuperbrug loopt de N34, ook wel de Hunebed Highway genoemd. Langs deze route liggen maar liefst 47 hunebedden van de 52 hunebedden die Drenthe rijk is. Het grootse hunebed ligt in Borger op ca. 17 km van Wezuperbrug.

Welkom op onze camping en vakantiepark in Wezuperbrug!

Kuierpad

Drentse Hooglanden

Ervaar de mix van pure rust én avontuur! Op Kuierpad in Wezuperbrug (bij Emmen) is zoveel te doen: klimmen, skiën, zwemmen. Je hoeft het park niet af, maar zou het wel doen. De Hondsrug (UNESCO) is prachtig! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park