Evenementenkalender

Wintermarkt Brugge

24 november t/m 7 januari

Brugge


Proef de kerstsfeer in Brugge en bezoek de Wintermarkt Brugge in het centrum van de stad! Je vindt de kerstmarkt op de Markt en op het Simon Stevinplein. De ‘stalletjes’ zijn op zondag t/m donderdag van 10.00 tot 22.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kun je hier tussen 10.30 en tot 23.00 uur terecht. Op 24 december sluit de kerstmarkt om 17.00 uur en op 25 december zijn veel marktkramen gesloten.

Ijsbaan Middelburg

30 november t/m 14 januari

Middelburg


Vanaf 29 november kunnen we weer schaatsen op de Markt in Middelburg!

Ontdekkingstocht Waterdunen

2 december

Breskens


Samen met de gids van Het Zeeuwse Landschap maak je gedurende 2,5 uur een wandeling van 4,5 km langs de zilte landbouwgronden en de vogeleilanden in het getijdengebied.

Winterfeesten Gent

7 t/m 31 december

Gent


Elke stad doet op zijn eigen manier aan kerst. In het Vlaamse Gent noemen ze het ‘De Gentse Winterfeesten’. Van donderdag 7 december t/m zaterdag 31 december 2023 kun je genieten van de lichtjes en de sfeer in de stad. De Gentse Winterfeesten worden jaarlijks door vele duizenden mensen bezocht. Struin over de kerstmarkt met meer dan 150 kraampjes en vind een lekkere versnapering bij de glühweintentjes. De Gentse Winterfeesten vind je op de Korenmarkt, het Emile Braunplein, de Botermarkt en het Sint-Baafsplein in het centrum van de stad.