Evenementenkalender

Tentoonstelling: Zwin, wij werken aan topnatuur!

1 maart t/m 26 mei

Knokke-heist


Laat je verwonderen door de tentoonstelling over natuurherstelprojecten.

Bunkertochten

25 mei

Groede


Tijdens de Bunkertocht van circa één uur vertelt de gids hoe Duitse militairen tijdens de oorlog hebben gewerkt en geleefd. Een aantal bunkers zijn van binnen te bewonderen. Neem een zaklampje mee, want dat maakt de ontdekkingstocht compleet! Deelname aan de Bunkertocht bedraagt € 4,- p.p. voor kinderen en € 7,- p.p. voor personen van 13 jaar en ouder. In het voor- en naseizoen verzorgt de gids de bunkertocht in het nederlands en past zich eventueel aan naar de samenstelling van de groep. In juli en augustus is er zowel een Nederlandstalige als Duitstalige bunkertocht. Meld je op de dag van de Bunkertocht minimaal 5 minuten voor aanvang bij het startpunt bij de bunker voor 't Hoofdkwartier.

Meerminnefeesten

25 mei

Waterlandkerkje


Dit jaar bestaat Waterlandkerkje 350 jaar. Dat belooft een groot feest te worden tijdens de meerminnefeesten! Een dag vol met sport en spel voor jong en oud, rommelmarkt, live muziek en trekkers.

Hulpverlenersdag

25 mei

Terneuzen


Ontdek wat het werk van hulpverleners inhoudt. Verschillende organisaties zijn op Hulpverlenersdag aanwezig, zoals de Politie, Brandweer en het Rode Kruis.