Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Waterdunen

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf in Zeeuws-Vlaanderen? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

december 2023

24 november t/m 7 januari

Wintermarkt Brugge, Brugge

Proef de kerstsfeer in Brugge en bezoek de Wintermarkt Brugge in het centrum van de stad! Je vindt de kerstmarkt op de Markt en op het Simon Stevinplein. De ‘stalletjes’ zijn op zondag t/m donderdag van 10.00 tot 22.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kun je hier tussen 10.30 en tot 23.00 uur terecht. Op 24 december sluit de kerstmarkt om 17.00 uur en op 25 december zijn veel marktkramen gesloten.

Lees meer >
30 november t/m 14 januari

Ijsbaan Middelburg, Middelburg

Vanaf 29 november kunnen we weer schaatsen op de Markt in Middelburg!

Lees meer >
7 t/m 31 december

Winterfeesten Gent, Gent

Elke stad doet op zijn eigen manier aan kerst. In het Vlaamse Gent noemen ze het ‘De Gentse Winterfeesten’. Van donderdag 7 december t/m zaterdag 31 december 2023 kun je genieten van de lichtjes en de sfeer in de stad. De Gentse Winterfeesten worden jaarlijks door vele duizenden mensen bezocht. Struin over de kerstmarkt met meer dan 150 kraampjes en vind een lekkere versnapering bij de glühweintentjes. De Gentse Winterfeesten vind je op de Korenmarkt, het Emile Braunplein, de Botermarkt en het Sint-Baafsplein in het centrum van de stad.

Lees meer >
8 t/m 9 december

Lichtwandeling Aardenburg, Aardenburg

Wandeling door de oude dorpskern van Aardenburg met vele prachtige lichtshows en lichtobjecten. Laat je verrassen!

Lees meer >
9 t/m 10 december

Kerstmarkt Aardenburg, Aardenburg

Deze kerstmarkt biedt een overvloed aan kerstcadeaus en lekkernijen om jezelf en je dierbaren te verwennen. Van handgemaakte geschenken tot heerlijk eten, het is hier allemaal! En na de kerstmarkt een muzikale afsluiting. Geniet 's avonds van livemuziek met optredens van de band GIN & JUICE en Dj’s Door het Lint, die de kerstmarkt op een feestelijke manier afsluiten. Zijn jullie er ook bij?

Lees meer >
9 december

Kerstmarkt Goes, Goes

De kerstmarkt in de Grote Kerk en in een mooie kersttent maakt het kerstgevoel dit jaar compleet. Naast kramen en stands met kerstartikelen, leuke cadeautjes en bijzondere hebbedingetjes kan je ook genieten van muzikale optredens in kerstsfeer met een vleugje Dickens. 

Lees meer >
16 december t/m 7 januari

Schaatsbaan Sluis, Sluis

De schaatsbaan beslaat de hele Groote Markt in Sluis, bijzonder is dat de schaatsbaan rondom de oude ‘Wilhelminaboom” wordt gebouwd.

Lees meer >
16 december

Ontdekkingstocht Waterdunen, Breskens

Samen met de gids van Het Zeeuwse Landschap maak je gedurende 2,5 uur een wandeling van 4,5 km langs de zilte landbouwgronden en de vogeleilanden in het getijdengebied.

Lees meer >
16 december

Kerstmarkt Terneuzen, Terneuzen

Komt jij ook naar de Wintermarkt bij Bachten Dieke? In dit gezellige woonzorgcentrum zijn diverse kramen te vinden. Waan jezelf in winterse sferen tijdens de winterbingo rondes of met heerlijke winterse lekkernijen. Je bent van harte welkom van 10.00 tot 15.30 uur.

Lees meer >
16 december

Kerstfair Groede, Groede

Kerstmarkt - live muziek - food market. Meer dan 30 kraampjes, live muziek, het Slijkstraatje in Dickens stijl en heel veel lekker eten. 

Lees meer >
16 december

Kerstmarkt Ijzendijke, Ijzendijke

Gezellige en sfeervolle kerstmarkt met veel leuke kraampjes. Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht met lekkere drankjes en andere lekkernijen. Entree voor de bezoekers is GRATIS.

17 december

Kerstfair, Retranchement

Een markt in D’ouwe Kerke met eten, drinken en gezellige kraampjes voor ieder wat wils.

Lees meer >
17 december

Winterfair Spuiplein, Breskens

Op zondag 17 december is er weer een kerstfair op het Spuiplein in Breskens. Gluhwein, erwtensoep en nog veel meer lekkers. 

Lees meer >
18 december

Pubquiz Ledeltheater, Oostburg

Erg leuke pubquiz in het Ledeltheater.

Lees meer >
27 december t/m 4 januari

Midwinterfest Cadzand-Bad, Cadzand-Bad

Het Midwinterfest is elke dag van 12:00 tot 18:00 uur op het Duinplein. Je kunt hier heerlijke hapjes en drankjes halen van de diverse foodtrucks of een leuke activiteit spelen zoals een potje Jeu de Boules of een competitie nagelen.Er zijn op verschillende dagen rond het einde van de middag leuke bands en artiesten te vinden die de sfeer maken. Vergeet ook zeker niet om een foto te maken met de stoel van de kerstman. Zien wij jou ook op het Midwinterfest?

Lees meer >
29 december

Winter wonder wandeling Nieuwvliet, Nieuwvliet

Een wandeling van zo'n 2 á 3 kilometer door het dorpje Nieuwvliet in winterse en sprookjesachtige sferen. Langs de route vind je foodtrucks, live-muziek en straattheater. De plaatselijke horeca helpt je graag aan een drankje. Locatie Dorpsstraat en omgeving, Nieuwvliet.

Lees meer >