Huren of kamperen op Molecaten Park Waterdunen

Huren of kamperen in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

10% vroege vogel korting
Kom je deze lente naar Waterdunen (26 april t/m 22 juni)? Dan verblijf je als één van de eerste gasten op ons nieuwe park! Het kan zijn dat we her en der nog bezig zijn en je enige hinder ondervindt.
Ook te combineren met de andere Molecaten voordeelacties!

In het getijdenlandschap met duinen, valleien, slikken en schorren kun je verblijven in onze nieuwe vakantiehuisjes. Huisdieren zijn in alle vakantiehuisjes toegestaan.

Bekijk & boek

In de duinvallei staan 38 compleet ingerichte glamping tenten. Alle 5-6 persoons glamping tenten zijn ingericht met een luxe badkamer en hebben een fantastisch terras. Huisdieren zijn in alle ingerichte tenten toegestaan.

Bekijk & boek

Dit is de mooiste duincamping van Zeeland! Verdeeld over 5 duinpannen biedt de duincamping plaats voor 174 kampeerliefhebbers met tent, caravan of vouwwagen. Huisdieren welkom!

Bekijk & boek

De achterste duinpan van onze duincamping is speciaal ingericht voor camperaars! De 48 verharde camperplaatsen zijn perfect voor natuurliefhebbers. Huisdieren welkom!

Bekijk & boek
Molecaten Park Waterdunen 14 natuurgebied

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op duincamping Waterdunen. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Molecaten Park Waterdunen 17 vogels provincie zeeland

Met een seizoenplaats op Molecaten Park Waterdunen aan zee ervaar je dit unieke land van eb en vloed in de lente, zomer en herfst! Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Omgeving Molecaten Park Hoogduin 05 strand cadzand

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

Waterdunen

Waterdunen 1

4511 RT Breskens