Huren of kamperen op Molecaten Park Waterdunen

Huren of kamperen in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

In het getijdenlandschap met duinen, valleien, slikken en schorren kun je verblijven in onze nieuwe vakantiehuisjes. Huisdieren zijn in enkele vakantiehuisjes toegestaan.

Bekijk & boek

In de duinvallei staan 38 compleet ingerichte glamping tenten. Alle 5-6 persoons glamping tenten zijn ingericht met een luxe badkamer en hebben een fantastisch terras. Huisdieren zijn in alle ingerichte tenten toegestaan.

Bekijk & boek

Dit is de mooiste duincamping van Zeeland! Verdeeld over 5 duinpannen biedt de duincamping plaats voor 174 kampeerliefhebbers met tent, caravan of vouwwagen. Huisdieren welkom!

Bekijk & boek

De achterste duinpan van onze duincamping is speciaal ingericht voor camperaars! De 48 verharde camperplaatsen zijn perfect voor natuurliefhebbers. Huisdieren welkom!

Bekijk & boek
Omgeving Molecaten parken Breskens Cadzand 11 vogel spotten

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op duincamping Waterdunen. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Molecaten Park Waterdunen 13 strand breskens

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park Waterdunen aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen.

Bekijk & boek
Omgeving Molecaten parken Breskens Cadzand 02 strand zeeland

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

Waterdunen

Waterdunen 1

4511 RT Breskens