Meivakantie in de regio Vechtdal Overijssel

Reserveer nu uw verblijf in de meivakantie in de regio Vechtdal Overijssel

Een korte of lange vakantie, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom in de meivakantie lekker naar Molecaten in de regio Vechtdal Overijssel.

De Vecht is de trots van Vechtdal Overijssel en kronkelt door een schitterend landschap met pittoreske dorpjes en landgoederen waar u volop ruimte en rust vindt, maar ook spannende outdoor activiteiten kunt ondernemen. Ingeklemd tussen de Vecht, het Zwarte Water en de IJssel ligt Zwolle; de hoofdstad van Overijssel. Ontdek wat deze Hanzestad te bieden heeft op culinair en cultureel gebied!

De meivakantie is de fijnste lente-vakantie die er is! Lekker genieten van Koningsdag op 27 april en de natuur die steeds groener wordt. Als we geluk hebben wordt het zelfs zomerswarm in de meivakantie. Redenen genoeg dus om een meivakantie in eigen land of naar Hongarije te boeken. Wacht niet te lang met het boeken van een meivakantie.

Chalet

Of u nu voor een citytrip Zwolle of een lange vakantie in Vechtdal-Overijssel komt; onze chalets met veranda zijn de perfecte thuisbasis! Huisdieren toegestaan (m.u.v. type Kamille en Rozemarijn).


Aankomst op zaterdag 24 april
Aankomst op woensdag 28 april
Aankomst op vrijdag 7 mei

Camperplaats

Op campervakantie door het Vechtdal Overijssel of langs de Hanzesteden aan de IJssel? De camperplaatsen zijn gesitueerd midden op de camping, nabij het strand van De Agnietenplas. Huisdieren toegestaan.


Aankomst op vrijdag 23 april
Aankomst op zaterdag 24 april
Aankomst op zondag 25 april
Aankomst op maandag 26 april
Aankomst op dinsdag 27 april
Aankomst op woensdag 28 april
Aankomst op donderdag 29 april
Aankomst op vrijdag 30 april
Aankomst op zaterdag 1 mei
Aankomst op zondag 2 mei
Aankomst op maandag 3 mei