Juni-maand in de regio Vechtdal Overijssel

Reserveer nu uw verblijf in de Juni-maand in de regio Vechtdal Overijssel

Een korte of lange vakantie, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom in de Juni-maand lekker naar Molecaten in de regio Vechtdal Overijssel.

De Vecht is de trots van Vechtdal Overijssel en kronkelt door een schitterend landschap met pittoreske dorpjes en landgoederen waar u volop ruimte en rust vindt, maar ook spannende outdoor activiteiten kunt ondernemen. Ingeklemd tussen de Vecht, het Zwarte Water en de IJssel ligt Zwolle; de hoofdstad van Overijssel. Ontdek wat deze Hanzestad te bieden heeft op culinair en cultureel gebied!

Op vakantie in juni; voor wie niet meer hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is juni een heerlijke én voordelige vakantiemaand. De natuur heeft in voorzomer-maand juni nog zijn frisgroene kleur en iedere dag blijft het maar langer, langer, langer licht! Zo geniet u extra lang van uw juni-verblijf. Boek uw juni-vakantie online!

Landhuis

Eropuit met de hele familie of met een groep vrienden of collega's? Het grote landhuis op Molecaten Park De Agnietenberg is een heerlijke plek om te verblijven. Huisdier niet toegestaan.


Aankomst op dinsdag 2 juni
Aankomst op woensdag 3 juni
Aankomst op donderdag 4 juni
Aankomst op maandag 8 juni
Aankomst op maandag 15 juni
Aankomst op maandag 22 juni
Aankomst op dinsdag 23 juni
Aankomst op woensdag 24 juni
Aankomst op donderdag 25 juni