U bent hier:  Home Van Iterson In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Van Iterson? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

mei 2018

25 mei
Op zoek naar de Vleermuizen, Oostvoorne

Ga in het donker mee met de boswachter. Let goed op en spits je oren zo goed als je kan. In het Mildenburgbos heb je kans om vleermuizen te spotten. De boswachter van het gebied neemt je mee door het bos om met behulp van batdetectoren naar deze mysterieuze dieren te zoeken. Na een korte inleiding over de leefwijze van vleermuizen, gaan we naar buiten. Deze excursie is ook zeer geschikt voor kinderen.

Lees meer >
26 mei
Rockanje Classic Races, Rockanje

De historische motorrace in Rockanje is het enige nog originele stratencircuit in Nederland, hét jaarlijkse motor evenement met de classic motorraces op zaterdag

Lees meer >
26 mei
Bos en Burchtfair, Oostvoorne

De Bos en Burchtfair is een zeer gevarieerde tuinfair. Een echte tuinfair met de nadruk op tuin- planten en 'Groen Leven', een gezellig tuinevenement dat inmiddels bekendheid geniet in binnen en buitenland.

Lees meer >