Dit zijn onze kwaliteiten

We kennen alle ins & outs en helpen je bij (bijna) alles!

Tweed thuis De aanschaf van een nieuw chalet of stacaravan is een grote stap en waar te beginnen... Waar moet het chalet aan voldoen, hoe moet deze geplaatst worden op de plek, past het gewenste model binnen de regels van het park, wat te doen met de tuin. Er komt heel wat bij kijken. 

Wij van Molecaten Verkoop kennen alle ins & outs en helpen je bij (bijna) alles!

Onze kwaliteiten

1. Vast contactpersoon

Nadat we elkaar hebben gesproken zal één van onze Molecaten Verkoop collega's je vaste contactpersoon zijn. Kortom, een vast aanspreekpunt tijdens het gehele proces.

2. Betrouwbaar

Het familiebedrijf Molecaten biedt al decennia lang vaste staanplaatsen aan ruim 4.500 gezinnen! Als gast met een vaste staanplaats bij Molecaten ben je bij Molecaten Verkoop bij een betrouwbaar adres. 

3. Vertrouwd met parken en leveranciers

Door het nauwe contact met alle Molecaten parken en de leveranciers zijn wij in staat zaken snel af te stemmen en te communiceren.

4. Aandacht voor het gehele proces

Wij helpen niet alleen bij het kopen van een droomchalet of stacaravan. Molecaten Verkoop regelt ook het transport, plaatsen, stellen én aansluiten op de plaats! 

5. Eerlijke prijs bij vervanging

Voor bestaande gasten

Heb je al een vaste staanplaats op een Molecaten park en wens je een nieuw chalet of stacaravan? Bij vervanging bieden we een marktconforme prijs voor de oude stacaravan/chalet. Ook zorgen wij ervoor dat de oude stacaravan verwijderd wordt en indien gewenst ruimen we (tegen betaling) de plaats volledig leeg.

6. We lossen het op!

Garantiegeval? Wij zorgen ervoor dat het opgelost wordt!

7. Puntjes op de i

Voor de puntjes op de i, zoals tuininrichting, afwerking onderzijde chalet of het plaatsen van een vlonder ontvang je adressen van bedrijven in de directe omgeving van het park. Zo zijn ook de laatste dingen eenvoudig af te stemmen en snel klaar.

Wie werkt bij Molecaten Verkoop CARD Contact

Vertel ons je wensen en ideeën, al is het maar kort. Daarna laten we je de best passende modellen zien.

Naar contactformulier

Alles goed geregeld!