U bent hier:  Home Nieuws 2 Molecaten parken benoemd tot Top camping door ANWB

Twee Molecaten parken benoemd tot Top camping door ANWB

Molecaten Park Flevostrand en Molecaten Park Bosbad Hoeven zijn Top camping 2017!
Molecaten Park Flevostrand en Bosbad Hoeven benoemd tot TOP camping 2017Molecaten Park Flevostrand aan het VeluwemeerMolecaten Park Bosbad Hoeven met Waterspeelpark SplesjHattem, 7 december 2016

Wat een prachtig bericht bereikte ons vanochtend. De ANWB liet ons weten dat Molecaten Park Flevostrand en Molecaten Park Bosbad Hoeven tot de Top campings 2017 behoren!

Flevostrand en Bosbad Hoeven behalen de maximale score van vijf sterren bij de ANWB campinginspectie en mogen zich meten met de allerbeste kampeerterreinen. Het zijn campings die uitblinken in kwaliteit met een geweldig terrein, veel voorzieningen en een prachtig sanitair.

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook dit jaar werden meer dan 2000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. De score van een camping wordt weergeven in sterren. De maximaal haalbare score is 5 sterren. Campings met de maximum score van vijf sterren krijgen het predicaat ANWB Top camping. Campings met drie sterren of meer krijgen het predicaat ANWB Erkende camping.
ANWB Top camping is de opvolger van de naam Best camping, een naam die werd gebruikt samen met de Duitse ADAC. Omdat ANWB en ADAC sinds 2016 elk hun eigen inspecties uitvoeren wordt de gezamenlijke naam Best camping niet langer gebruikt. ANWB Top camping is een kwalificatie voor 1 jaar.