Geen Splesj abonnementen in 2021

Koop in 2021 je dagticket online

Beste Splesj-fan,

Het was een heerlijke warme zomer dit jaar. En hopelijk wordt 2021 weer net zo zonnig en warm en zien we je weer geregeld op Waterspeelpark Splesj.

In 2020 kon je gebruik maken van een abonnement, waarvan de verkoop altijd begon in december. We vinden het daarom belangrijk om je nu alvast te vertellen dat er voor 2021 geen abonnementen meer aangeboden gaan worden. Om al onze bezoekers een topdag op Splesj te bezorgen, is het noodzaak het aantal bezoekers naar ons waterspeelpark beheersbaar/voorspelbaar te maken. Daarom verkopen we in 2021 uitsluitend dagtickets op datum.

We zullen in 2021 ook niet meer werken met één vaste prijs voor de dagtickets. De prijs van een dagticket zal afhankelijk worden van de periode in het jaar, de dag van de week en het moment op de dag.
Zodra hier meer nieuws over is zullen we dit op de website plaatsen.

Direct uit school (of in het weekend) voor verkoeling en waterpret naar Splesj voor een prima prijs blijft ook in 2021 mogelijk. Het zal even wennen zijn, maar Waterspeelpark Splesj blijft voor regiobewoners ook in 2021 een spetterend dagje uit!

Tot ziens.