U bent hier:  Home Rondeweibos Met uw pony of paard op vakantie

Met uw pony of paard op vakantie

Dat kan! Molecaten Park Rondeweibos biedt uitkomst
Vakantie met eigen uw pony of paardGrenzend aan Molecaten Park Rondeweibos liggen de Voornse duinen en een prachtig strand. Hoe heerlijk zou het zijn om deze prachtige natuur met uw eigen pony of paard te verkennen?

Molecaten Park Rondeweibos en de Iron Horse Ranch maken het mogelijk! Tegen een aantrekkelijk tarief kunt u bij de Iron Horse Ranch in Hellevoetsluis uw pony of paard stallen en gebruik maken van alle faciliteiten, terwijl u lekker kunt genieten van uw vakantie op Molecaten Park Rondeweibos.

Prijzen vakantiestalling per pony of paard
Voor € 120,00 per week kan uw eigen pony of paard gebruik maken van de vakantiestalling bij de Iron Horse Ranch. Ook is het mogelijk een (privé)buitenrit te reserveren. Heerlijk met uw eigen pony of paard, of op één van de paarden van de ranch, een prachtige strand- of buitenrit maken. Voor iedereen is er een buitenrit mogelijk, op alle niveaus.

Een plaats bij Iron Horse Ranch reserveren?

Bel ons om de beschikbaarheid voor uw verblijf op ons park i.c.m. de beschikbaarheid voor uw pony of paard bij pensionstalling Iron Horse Ranch na te vragen. De verblijfskosten voor uw pony of paard voldoet u rechtstreeks aan de ranch.

Iron Horse Ranch
Adres: Ikkerseweg 2, Hellevoetsluis
www.ironhorseranch.nl