U bent hier:  Home

Met Pinksteren op vakantie naar Molecaten

Uw bungalow, chalet of kampeerplaats voor het Pinksterweekend boekt u hier!
Lekker weg met Pinksteren? Bij Molecaten vindt u de mooiste campings en vakantieparken voor het Pinksterweekend. Huur een bungalow, huurcaravan, chalet, ingerichte tent of kampeerplaats met uw gezin, de hele familie of vriendenclub. Het Pinksterweekend is hét weekend bij uitstek om in het voorjaarszonnetje lekker bij te kletsen met elkaar.

Wacht niet te lang met het boeken van een bungalow, chalet of camping voor het Pinksterweekend. Dit razend populaire weekend zit vaak al snel vol. Met Pinksteren bieden we op alle campings / vakantieparken (m.u.v. De Agnietenberg, Landgoed Molecaten en Legénd Estate) een bijzonder leuk animatieprogramma.

Boek nu Pinksteren bij Molecaten

Reserveer uw 2018 vakantie uiterlijk 15 januari en profiteer van 15% 'Snelle beslissers' korting!
Lees meer over onze 'Snelle beslissers' korting en alle andere voordeelacties bij Molecaten.Alle campings en vakantieparken voor Pinksteren op een rij

 

Pinksteren in een bungalow op vakantiepark Molecaten Park De LeemkulePinksteren: vakantieparken met bungalows

Op onze parken in Drenthe, Vechtdal Overijssel, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, in Zuid-Holland, Zeeland en in Hongarije vindt u de leukste kleine en grote familiebungalows voor een verblijf met Pinksteren!
Wilt u echt iets ultiems ervaren? Reserveer dan een 6-pers. Strandhuisje op Hoogduin!
Boek nu uw bungalow voor Pinksteren

Pinksteren in een kampeer cabin op een Molecaten campingPinksteren: huren met de sfeer van kamperen

Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als compleet ingerichte tenten, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!

Boek nu uw lange Pinksterweekend

 

Met Pinksteren kamperen op een Molecaten campingPinksteren: kamperen op een camping!

Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een lang Pinksterweekend aan zee, in de bossen of aan het water.

Boek nu camping voor het Pinksterweekend


Proef de sfeer bij Molecaten; bekijk onze commercial en boek daarna snel uw lange weekend weg met Pinksteren!