Zomervakantie in de provincie Overijssel

Reserveer nu uw verblijf in de Zomervakantie in Overijssel

Een korte of lange vakantie, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom in de Zomervakantie lekker naar Molecaten in Overijssel.

Kom naar Overijssel! De rietlanden van de Weerribben-Wieden, het polderlandschap van de IJsseldelta en de bossen van de Sallandse Heuvelrug zijn het ontdekken waard.  Laat u ook verrassen door het bijzondere culturele karakter van Overijssel. De combinatie van Hanzesteden aan de IJssel en het agrarische achterland maken van een vakantie in Overijssel een mooie herinnering.

Op zoek naar een bestemming voor de zomervakantie waar zowel u als uw (klein)kinderen zich goed kunnen vermaken? U heeft de perfecte zomervakantie-bestemming gevonden! In de zomervakantie is er op en het park en in de omgeving heel veel te beleven voor kinderen. Geen tijd voor verveling... of juist wel. Geniet van de zomer en boek uw vakantie online!

Chalet

Of u nu voor een citytrip Zwolle of een lange vakantie in Vechtdal-Overijssel komt; onze chalets met veranda zijn de perfecte thuisbasis! Huisdieren toegestaan (m.u.v. type Kamille en Rozemarijn).


Aankomst op vrijdag 31 juli
Aankomst op vrijdag 7 augustus
Aankomst op maandag 10 augustus
Aankomst op vrijdag 14 augustus
Aankomst op vrijdag 21 augustus
Aankomst op maandag 24 augustus
Aankomst op vrijdag 28 augustus

Landhuis

Eropuit met de hele familie of met een groep vrienden of collega's? Het grote landhuis op Molecaten Park De Agnietenberg is een heerlijke plek om te verblijven. Huisdier niet toegestaan.


Aankomst op maandag 10 augustus
Aankomst op maandag 17 augustus
Aankomst op maandag 24 augustus
Aankomst op vrijdag 28 augustus