U bent hier:  Home Noordduinen Vaste staanplaats Tips & extra informatie

Belangrijke tips & extra informatie

per 14 september 2017

Toegang door derden
Komt een bedrijf spullen bij u afleveren of repareren; laat het ons tijdig weten. Indien wij niet op de hoogte zijn gesteld, kunnen wij de leverancier geen toegang verlenen of een sleutel meegeven.

Komt er iemand logeren?
Dat vinden we natuurlijk erg leuk! Logees dient u aan te melden bij de receptie. U bent te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van uw logees. Ook wanneer er zich calamiteiten voordoen, is het belangrijk dat wij weten wie waar aanwezig is. Maak gebruik van de logé strippenkaarten (zie de prijslijst)!

Facebook Noordduinen en deze website voor extra & up-to-date informatie
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en de geplande werkzaamheden op ons park (denk aan onderhoud energievoorziening of snoeiwerkzaamheden) door geregeld deze pagina te bezoeken en onze Facebook pagina te 'liken' (klik op vind ik leuk). Zo blijft u altijd goed op de hoogte.

Houd ons up to date!
Zijn er wijzigingen in de samenstelling van uw gezin, bent  u verhuisd, heeft u een nieuw (mobiel)telefoonnummer of een ander e-mailadres? Geef het aan ons door! Dan passen we de gegevens aan.

Alle winterklaar tips op een rij
 • Houd uw staanplaats in de winter netjes en berg alle losse voorwerpen op.
 • Het beste kunt u bij het winterklaar maken van uw kampeermiddel alle goederen van waarde meenemen naar huis. Laat gordijnen open, zodat duidelijk is dat er niets te halen valt. Geef inbrekers geen kans!
 • Voorkom bevroren leidingen! Het aftappen/isoleren van een kraan of leiding is even werk, maar dan weet u ook zeker dat u volgend voorjaar uw voorzieningen weer in prima staat aantreft.
 • Om veiligheidsredenen (i.v.m. gevaar voor hulpverleners zoals brandweer) is het in de winter niet toegestaan om gasflessen op te slaan in uw kampeermiddel.


Tips voor uw veiligheid
Wij vragen uw aandacht voor de veiligheid in uw kampeermiddel en op de staanplaats:

 • Gas: gebruikt u gas, laat u dan regelmatig uw apparaten, zoals de geiser, schoonmaken. Vervang de gasslang tenminste elke twee jaar of eerder bij gebreken.
 • Water: denk volgend jaar weer aan het laten doorlopen van alle leidingen in uw huisje, chalet of stacaravan. Dit om legionella in uw waterleidingen te voorkomen.
 • Elektra: vergeet niet uw aardlekschakelaar af en toe te controleren.
 • Brandblusser: in elk kampeermiddel is een goedgekeurd brandblustoestel van tenminste 2 kg verplicht. Denkt u er aan om dat toestel ook jaarlijks te laten keuren?
 • Goed idee: net als bij u thuis een rook- en/of koolmonoxidemelder installeren in uw kampeermiddel. Controleer regelmatig of de batterij het nog doet, zeker na een lange periode van afwezigheid.
 • Verzekering: is uw huisje, chalet of stacaravan wel (voldoende) verzekerd? Schade aan uw eigen huisje of stacaravan is al erg genoeg maar mochten hierdoor ook uw buren schade oplopen, dan bent u daarvoor ook aansprakelijk. Kijkt u ook eens op www.stazekerenveilig.nl. Met deze verzekering bent u ook verzekerd voor schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, hagel of andere onverwachte invloeden als u even niet bij uw stacaravan, chalet of huisje bent.
 • Tip: laat uw elektrische apparaten, gasinstallatie en gasverbruikstoestellen in uw kampeermiddel iedere drie jaar keuren.