Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

Waterdunen publieksopening op zaterdag 9 oktober 2021

Stap voor stap gaat natuur-en recreatiegebied Waterdunen open

Waterdunen: een uniek natuur- en recreatiegebied waar waterveiligheid, kustversterking, natuur, recreatie en zilte aquacultuur samen komen. Na jarenlang werkzaamheden aan dit bijzondere project is het dan eindelijk zo ver! Zaterdag 9 oktober 2021 vindt de publieksopening plaats van natuurgebied Waterdunen. Je kunt dan in het gebied rondlopen over de wandelpaden en langs de vogelhutten. En een kijkje nemen bij de getijdenduiker en het Kustlaboratorium. Op verschillende plekken staan medewerkers van betrokken organisaties en gidsen van Het Zeeuwse Landschap klaar om je meer te vertellen. Kom je ook voor deze primeur? Je bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.waterdunen.com/opening.

Medio 2022 start Molecaten met de aanleg van Molecaten Park Waterdunen. Hier staat recreëren in de natuur centraal. De vakantiehuisjes* worden volledig ingepast in het landschap. Eenvoud, comfort en interactie met de omgeving zijn hierbij de kernwoorden. Molecaten Park Waterdunen is bij uitstek geschikt voor de vakantiegast die op zoek is naar een memorabele ervaring. We starten met de bouw van het centrumgebouw, circa 75 vakantiehuisjes en de aanleg van zo’n 220 campingplaatsen en 38 glampingtenten. Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt, dat blijkt onder meer uit de circulaire aanpak waar bij de bouw voor gekozen wordt. Waterdunen geeft een positieve impuls aan de omgeving door het stimuleren van de economie en de verbetering van de omgevingskwaliteit.

* de vakantiehuisjes op Molecaten Park Waterdunen zijn niet te koop. De vakantiehuisjes zijn uitsluitend te huur voor recreatief gebruik.

Bekijk ook: