Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

Molecaten Vaste Gasten Loterij 2020

De winnaar is bekend!

Iedere zomervakantie verrast Molecaten op één van de parken een vaste staanplaats-gast met een super cadeau: het vaste staanplaats tarief voor het volgende jaar hoeft niet betaald te worden!

Op donderdag 6 augustus was het zover! Parkmanager Mike van Noordennen overhandigde op deze zonovergoten dag (en op gepaste 1,5 meter afstand) de cheque aan de winnaars van de ‘Vaste Gasten Loterij 2020’:

Familie Speksnijder

met een vaste staanplaats op Molecaten Park Rondeweibos


Familie Speksnijder geniet sinds 2017 van een vaste staanplaats op het park. In 2018 werd de stacaravan vervangen door een mooi nieuw chalet en de tuin werd top in orde gemaakt. De heer Speksnijder heeft groene vingers en vindt het heerlijk om in de tuin te werken. Dat is goed te zien! We begrijpen goed dat ze meedoen met de seizoensverlenging en niet eerder van het park vertekken dan dat het echt moet. We hopen dat jullie nog heel wat jaren genieten van deze vaste staanplaats.

In 2021 is er weer een vaste gasten loterij!

Wie weet bent u dan de gelukkige prijswinnaar van een gratis vaste staanplaats in 2022 op uw Molecaten park!

Heeft u geen vaste staanplaats bij Molecaten, maar wel interesse?

•    Lees meer over een vaste staanplaats bij Molecaten >
•    Lees meer over 'iedere dag KIJKDAG!' >
Parkmanager Mike van Noordennen overhandigde de cheque aan de heer en mevrouw Speksnijder. Winnaar vaste gasten loterij 2020