U bent hier:  Home Nieuws Twee basisscholen winnen gratis schoolreis

Twee basisscholen winnen schoolreis Waterspeelpark Splesj

De nieuwe glijbaan krijgt de naam 'Fast4Fun'

De nieuwe glijbaan op Splesj krijgt de naam Fast4FunRealisatie grootste spray-park van West-Europa op SplesjMolecaten ontving op de prijsvraag-actie om een naam te verzinnen voor de nieuwe glijbaan op Waterspeelpark Splesj ruim honderd inzendingen. Door mee te doen maakte één basisschool kans op een gratis schoolreis met maximaal honderd kinderen naar deze dag-attractie. De inzendingen waren bijzonder creatief waardoor twee basisscholen de prijs in de wacht sleepten.


Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven is volop aan het vernieuwen. Op dit moment wordt er gebouwd aan het grootste Spray-park van West-Europa, speelstrand ‘Bosbad Beach’ en een nieuwe supersnelle 4-persoons glijbaan. Voor de naam van deze supersnelle glijbaan schreef Molecaten op 30 januari j.l. een prijsvraag uit met  als hoofdprijs één gratis schoolreis voor maximaal honderd kinderen. Basisscholen kregen tot 1 maart j.l. de tijd om een nieuwe naam in te sturen en kans te maken op de hoofdprijs. 
 
Basisschool de Pipegaal in Workum en basisschool de Meridiaan in Alphen aan de Rijn winnen allebei de hoofdprijs. De naam van de nieuwe glijbaan is een mix van de twee inzendingen (FourFun en Fast4Slider). De nieuwe glijbaan waar men met 4 personen tegelijk vanaf roetsjt gaat heten: Fast4Fun!
 
Naast de twee basisscholen die een gratis schoolreis naar Waterspeelpark Splesj hebben gewonnen verrast Molecaten 35 basisscholen met een 50% korting op een schoolreis in 2014 of 2015.

Waterspeelpark Splesj met al haar nieuwe attracties opent haar deuren voor publiek op 26 april. De abonnementenverkoop (beperkt beschikbaar) is in volle gang. Op 5 juli worden de nieuwe attracties op Waterspeelpark Splesj officieel geopend.