U bent hier:  Home Nieuws Titel 'Best Camping' voor Flevostrand en Kuierpad

Titel 'Best Camping' voor Flevostrand & Kuierpad

Een beoordeling waar Molecaten trots op is!
Flevostrand en Kuierpad zijn Best Camping 2014Kamperen aan het water op Molecaten Park KuierpadHet jaar begint bijzonder goed voor 2 van onze campings. De Molecaten campings Flevostrand (direct aan het Veluwemeer) en Kuierpad (op de Drentse Hooglanden) hebben in de classificatie van de ANWB en de Duitse organisatie ADAC het maximale aantal van vijf sterren behaald. Een uitstekende beoordeling waar we trots op zijn! Daarmee mogen Flevostrand en Kuierpad zich voortaan 'Best Camping' noemen. In totaal zijn er in heel Europa slechts 139 campings met deze titel.

Flevostrand en Kuierpad hebben deze Europese beoordeling onder meer gekregen omdat beide campings beschikken over een goed verzorgd kampeerterrein, prachtige sanitair en veel recreatieve faciliteiten. Bij de beoordeling wordt er gelet op zowel de kwantiteit als op de kwaliteit van alle voorzieningen.

Ontdek de campings zelf en kom in 2014 vakantie vieren op de 'Best Campings' van Molecaten. Tip voor levensgenieters: op beide 'Best Campings' bieden we ook seizoenplaatsen en vaste staanplaatsen waar het voor een lange periode goed toeven is!