U bent hier:  Home Nieuws Overname Noordduinen

Overname van Vakantiepark Noordduinen door Molecaten

Molecaten Park NoordduinenHattem, 23 november 2016

Met ingang van 1 januari 2017 neemt familiebedrijf Molecaten het 4-sterren Vakantiepark Noordduinen in Katwijk aan Zee over. Vakantiepark Noordduinen in de Duin- en Bollenstreek, is het 17e park van Molecaten.

Overname van Vakantiepark Noordduinen wordt door Molecaten gezien als een uitgelezen kans om het familiebedrijf uit te breiden. Vakantiepark Noordduinen past goed bij de karakteristieken van Molecaten: aandacht en respect voor gasten, een duurzame manier van ondernemen en een solide karakter van de organisatie. Met de overname gaan ook de huidige beheerders en medewerkers van Vakantiepark Noordduinen over naar Molecaten. De (reeds gemaakte) boekingen voor 2017 zijn bij Molecaten in goede handen.

Strand bij Molecaten Park NoordduinenBungalows op Molecaten Park NoordduinenKamperen op Molecaten Park NoordduinenMolecaten: een familiebedrijf met passie voor recreatie!

50 jaar geleden bestond Molecaten uit slechts één camping aan het Veluwemeer. Straks, na de overname van vakantiepark Noordduinen, bestaat Molecaten uit zestien campings en vakantieparken in Nederland en één (een bungalowpark) in Hongarije.

De overname van Noordduinen is voor Molecaten een mooie uitbreiding van de onderneming en passend bij de ambitie tot schaalvergroting. Echter schaalvergroting met behoud van de charme van een familiebedrijf. Tim Slager, operationeel directeur: “Uitbreiding van Molecaten of behoren tot Molecaten, biedt campings en vakantieparken het voordeel van gezamenlijke inkoop, gezamenlijke marketingactiviteiten en een gedegen investeringsbeleid voor ieder park”. De campings en vakantieparken van Molecaten zijn geen eenheidsworst. “Op ieder park proeft de gast een bijzondere sfeer en is het voorzieningen aanbod groots of juist bewust beperkt. Hierdoor vinden zowel rustzoekers als gasten op zoek naar activiteit en spanning een Molecaten camping of vakantiepark die bij hun vakantiewensen past” aldus Tim Slager


Vakantiepark Noordduinen heet vanaf 1 januari 2017 Molecaten Park Noordduinen. Kampeerders en bungalowgasten zijn slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand. Bij Molecaten valt het park dan ook onder het thema ‘Vakantie aan zee’. Andere Molecaten thema’s refererend naar de slogan ‘Grenzeloos genieten in bos, zand en water’ zijn ‘Natuurlijk genieten’; waar de liefhebber van een verblijf in de bossen kan kiezen uit een vakantie in o.a. Drenthe en de Veluwe en ‘Watersport & waterpret’; waar de water(sport)liefhebber aan de rand van het Veluwemeer verblijft met grote pretparken om de hoek of vakantie viert op een camping met het leukste waterspeelpark van Nederland en België: Splesj!

Molecaten Park Noordduinen • Campingweg 1 • 2221 EW Katwijk aan Zee • tel. 071 - 402 52 95
Vanaf 1 januari 2017: noordduinen@molecaten.nl • www.molecaten.nl/noordduinen