U bent hier:  Home Nieuws Molecaten verlengt hoofdsponsorschap PEC Zwolle

Molecaten verlengt hoofdsponsorschap PEC Zwolle!

Ook komend voetbaljaar schittert het Molecaten logo voorop de wedstrijdshirts.
Hattem, 7 juni 2016

Molecaten verlengt hoofdsponsorschap PEC ZwolleWe melden met trots dat we nog minimaal één jaar als hoofdsponsor aan PEC Zwolle verbonden blijven. Na een seizoen hoofdsponsor te zijn geweest is er met PEC Zwolle een verlenging overeengekomen voor één jaar, met daarbij de optie voor nog één seizoen. Zodoende schittert het Molecaten logo ook komend voetbaljaar voorop de wedstrijdshirts.

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle, is zeer content over de continuering van het hoofdsponsorschap: ,,De samenwerking met Molecaten bevalt erg goed. Het is een mooi, landelijk georiënteerd bedrijf dat al vele jaren bij PEC Zwolle is betrokken. Na enkele goede gesprekken zijn we tot een verbeterde overeenkomst gekomen, waar we dan ook zeer te spreken over zijn. Het is een goede deal, die voor de komende periode voor rust en stabiliteit zorgt. Ik kijk er naar uit om deze prettige samenwerking voort te zetten.”

Tim Slager van Molecaten: ,,Het hoofdsponsorschap bij PEC Zwolle heeft ons het afgelopen seizoen veel gebracht. Zo is onder meer onze naamsbekendheid gegroeid. Als ik naar de samenwerking met PEC Zwolle kijk, dan ervaar ik dat ook als zeer positief. Het gevoel bij de club, de medewerkers en de aanhang is heel goed. Alles bij elkaar heeft dit ons doen besluiten om ons ook komend seizoen aan PEC Zwolle te committeren als hoofdsponsor. We kijken uit naar wederom een mooi seizoen.”


Lees meer over PEC Zwolle >

Molecaten verlengt hoofdsponsorschap PEC Zwolle