U bent hier:  Home Nieuws Molecaten Ruiterdagen

Molecaten Ruiterdagen | 16 en 17 oktober 2015

Liefhebber van paardensport? Kom naar de Molecaten Ruiterdagen op 16 en 17 oktober!
De Molecaten Ruiterdagen is een samengestelde wedstrijd (SGW/Eventing) en bestaat uit drie onderdelen: 
  1. Dressuurproef, start op vrijdag 16 oktober 
  2. Springparcours op zaterdag 17 oktober
  3. Cross-country op zaterdag 17 oktober
De eerste twee onderdelen moeten paard en ruiter goed doorlopen hebben om mee te mogen doen aan de spectaculaire cross-country! De cross-country route gaat over Landgoed Molecaten bestaande uit bos en weidelandschap. In dit prachtige herfstlandschap strijden paard en ruiter voor de overwinning!
Verblijft u op Molecaten Park De Leemkule, dan zijn een kijkje bij deze Ruiterdagen absoluut een aanrader. Het landgoed ligt op loopafstand van het park. Boek nu uw verblijf op Molecaten Park De Leemkule >
 

Ga mee met de cross-country rondleiding

Speciaal voor gasten van Molecaten (hoofdsponsor) biedt de organisatie iets speciaals: een rondleiding over het cross-country terrein tijdens de wedstrijd!
De rondleiding voor max. 15 personen vindt plaats op zaterdag 17 oktober en start om 13.00 uur met een kopje koffie/thee in de grote tent op het terrein (weiland begin Koeweg/hoek Elisalaan). Na een korte introductie start de wandeling van ca. 1 tot 1,5 uur door het bos langs de cross-route en de hindernissen (afstand ca. 2,5 km).  Deelname is op eigen risico. Honden mogen aangelijnd mee. U wandelt door het bos, dus pas uw kleding hier op aan. 
 
Wilt u dit niet missen? Meldt u dan nu aan!
Stuur uw aanmelding per e-mail o.v.v. ‘gast Molecaten’ inclusief aantal personen naar dhr. Gunnink (jaapgunnink@solcon.nl).
Wees er snel bij, want er is slechts 1 rondleiding voor max. 15 personen. Dhr. Gunnink zal u na ontvangst van de aanmelding z.s.m. laten weten of u meekunt.  Veel plezier alvast!
 
Meer informatie over de Molecaten Ruiterdagen vindt u op de website en Facebook-pagina

Molecaten Ruiterdagen