U bent hier:  Home Nieuws Green Key certificaat Rondeweibos

Molecaten Park Rondeweibos behaalt zilveren Green Key certificaat

Rockanje, 20 mei 2016
Molecaten Park Rondeweibos zilveren Green Key gecertificeerdUit handen van Erik van Dijk  (directeur Green Key Nederland) ontvingen Bernard Boeve (parkmanager) en Annemiek Coppejans (receptioniste) van Molecaten Park Rondeweibos het officiële zilveren Green Key certificaat. “Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn trots op dit resultaat. Dit is een goede motivatie om op korte termijn het gouden Green Key certificaat te behalen”, aldus Bernard Boeve.

Molecaten bestaat in totaal uit vijftien parken in Nederland en één in Hongarije. Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje heeft de primeur om als eerste Molecaten park het Green Key certificaat te behalen.

Over Green Key

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu.

Reserveer nu uw vakantie op ons Green Key gecertificeerde park:
Molecaten Park Rondeweibos >


Zilveren Green Key certifcaat voor Molecaten Park Rondeweibos