U bent hier:  Home Nieuws Finale Molecaten’s got Talent 2012

Molecaten’s got Talent 2012

Succesvol finale weekend
In het weekend van 5-7 oktober jl. vond het spannende finaleweekend van Molecaten’s Got Talent plaats! De finalisten van alle voorrondes, die deze zomer op de verschillende Molecaten Parken plaatsvonden, waren vanaf vrijdagmiddag welkom op Landgoed Ginkelduin.

Na een toost op het begin van dit gezellige weekend en een heerlijk buffet, ging op zaterdagmiddag het programma verder. Niemand minder dan juryvoorzitster, en inmiddels deelnemer aan The Voice of Holland, Floortje Smit gaf een miniconcert! Vervolgens konden alle finalisten hun act tijdens de generale repetitie oefenen en kregen ze daarbij tips van Floortje om de act nóg meer te verfijnen.

Om 20.30 uur ging de finale van start. In een overvolle Theaterzaal gaven de finalisten allemaal een geweldig optreden. Door de diversiteit werd het publiek door ieder optreden weer verrast. Na de 13 optredens en het juryberaad kwam uiteindelijk de uitslag. Vol zenuwen wachtten de finalisten in spanning af.

Uiteindelijk konden Jenny Kuperus en Johan Mulder opgelucht ademhalen en trots hun Award in ontvangst nemen, want zij waren de winnaars! Jenny in de kindercategorie met een zeer indrukwekkende acro-act en Johan als volwassenenwinnaar die het alom bekende nummer You’ll never Walk Alone van Lee Towers prachtig ten gehore gaf.

Winnaar volwassenen Winnaar kinderen