Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

3 Molecaten campings ANWB Top camping 2021

Flevostrand, Bosbad Hoeven en Wijde Blick behoren tot ANWB Top campings

November 2020

Flevostrand aan het Veluwemeer, Bosbad Hoeven met Waterspeelpark Splesj en Wijde Blick in Renesse behalen wederom de maximale score van vijf sterren bij de ANWB campinginspectie en mogen zich meten met de allerbeste kampeerterreinen.

Het Landschap in Wateren (in Nationaal Park Drents-Friese Wold) en Noordduinen in Katwijk aan Zee zijn gestegen naar 4,5 sterren. Wat zijn we hier ook trots op! 

Onafhankelijke campinginspecties

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook dit jaar werden weer 2.000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren. Het maximaal haalbare is 5 sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en veel voorzieningen. Molecaten parken Flevostrand en Bosbad Hoeven maken sinds december 2016 deel uit van deze lijst.

Alle Molecaten campings zijn ANWB Erkende camping

Campings met 3 sterren of meer krijgen het predicaat ANWB Erkende camping. Alle Molecaten campings staan in deze lijst: