U bent hier:  Home Nieuws Vijf Splesj abonnees winnen aankoopbedrag terug

Vijf abonnees van Waterspeelpark Splesj winnen aankoopbedrag terug

Marco, Tom, Manon, Jarne en Iris; gefeliciteerd!
Medewerkers Molecaten Park Bosbad Hoeven en SplesjDe winnaars van een gratis Splesj abonnementDe online abonnementenverkoop voor Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven startte eind januari. Inmiddels lopen al heel veel bewoners in de regio Breda – Roosendaal met een Splesj abonnement op zak. Iedereen die een abonnement kocht vóór 26 april maakte kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Kortom; een zomerlang gratis waterpret op Splesj!

De vijf winnaars zijn inmiddels geïnformeerd en ontvangen de reeds betaalde abonnementskosten retour. Marco van ’t Hof, Tom Janssen, Manon Martens, Jarne Smits en Iris Witteveen; nogmaals gefeliciteerd en geniet lekker vaak van alle (nieuwe) attracties op waterspeelpark Splesj!

Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven opende zaterdag 26 april j.l. weer haar deuren. De oude vertrouwde en spectaculaire attracties zijn weer in gebruik genomen (o.a. glijbanen Super Crater, Wildwater River Ride, Sidewinder, Anaconda, Kamikaze en Waverider, het duikbassin, het (wedstrijd)zwembad, de vis- en roeivijver en de grote speeltuin). De bouw van het nieuwe en grootste Spray-park van West-Europa (gedeelte alle leeftijden) en de nieuwe supersnelle Fast4Fun glijbaan zijn bijna afgerond. Vanaf Hemelvaart zijn ook het Spray-park gedeelte Watertuin (voor de allerkleinsten) en speelstrand Bosbad Beach (met het vertrouwde Slot Hoevenstein) gereed.

De abonnementenverkoop (beperkt aantal beschikbaar) loopt nog tot 15 juni 2014.
Op 21 juni is er ’s avonds een exclusief Midzomerfeest voor Splesj abonnees en vakantiegasten van Molecaten Park Bosbad Hoeven.
Op 5 juli worden de nieuwe attracties op Waterspeelpark Splesj officieel geopend.


Meer informatie over Waterspeelpark Splesj >