Landhuis bij Molecaten

Het mooiste landhuis voor het ultieme weekend met familie of vrienden!

Op zoek naar dat mooie grote landhuis voor het jaarlijkse weekend (of langer) met familie, vrienden of collega's? Huur dan ons 34-persoons landhuis op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin middenin de bossen van Utrecht! Dit landhuis is met de grootste zorg ingericht en het is er heel plezierig verblijven met (klein)kinderen. De omgeving van het landhuis biedt talloze mogelijkheden voor (relax) activiteiten. Ontdek de mooie Utrechtse Heuvelrug!

Het landhuis is bijzonder sfeervol ingericht en heeft een grote woonkamers met fijne zit- en eethoeken. Neem de tijd om weer lekker bij te kletsen en geniet van een lekker lang ontbijt met elkaar in het landhuis. De keuken is compleet ingericht en voorzien van alle gemakken voor koken voor grote groepen. Uit eten gaan kan natuurlijk ook. Zodra het zonnetje schijnt kun je fiijn naar buiten. Het landhuis heeft natuurlijk een terras met tuinmeubilair. Wil je even online in het landhuis? Tegen betaling kun je gebruik maken van het snelle Molecaten WiFi netwerk op het vakantiepark. Boek je weekend of vakantie in dit grote landhuis op tijd, want ze is erg geliefd... en snelle beslissers profiteren van 8 tot 15% voordeel

Bekijk ook onze 8 tot 14 persoons familiebungalows, 18 - 34 persoons groepsaccommodaties of huur meerdere vakantiehuisjes of chalets voor je weekend met familie, vrienden of collega's.

Een prachtig landhuis voor een onvergetelijk verblijf huur je bij Molecaten. Boek online!