U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin Vergaderen

Vergaderen

Intieme vergadering of grote bijeenkomst
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin biedt een diversiteit aan (vergader)zalen. Iedere (vergader)bijeenkomst is anders. Om u toch een idee te geven van onze mogelijkheden vindt u hieronder meer informatie over de zalen, tarieven en een aantal arrangementen. Wilt u uw (vergader)bijeenkomst geheel naar eigen wens invullen? Wij maken graag voor u een offerte op maat.  

Zalen 
 • Blauwe Reiger in het landhuis
  Vergaderzaal de Blauwe Reiger beschikt over een beamer, scherm, whiteboard, draadloos internet en een conference box met diverse benodigdheden. Voor besloten bijeenkomsten kunt u ook het gehele Landhuis voor een aangepast tarief afhuren. Tevens een ideale locatie wanneer u gebruik wilt maken van subzalen of voor het geven van workshops. Er in overnachten kan ook.
   
 • Grote zaal 'Het Hardt' en bar
  In het hoofdgebouw beschikt Molecaten Park Landgoed Ginkelduin over een grotere, multifunctionele zaal; 'Het Hardt'. Dé locatie voor uw presentatie, (personeels)feest, grootschalige bijeenkomst of workshop. Door het kleine hoogteverschil in de zaal is deze ruimte ook zeker geschikt voor ‘kleinere’ gezelschappen. De sfeervolle zaal is uitermate geschikt voor feesten met live-muziek, bruiloften en recepties, maar ook voor uw bedrijfspresentatie, seminar of workshop tot 250 personen kunt u hier goed terecht. Deze multifunctionele zaal is voorzien van podium en een professionele licht- en geluidsinstallatie. Tevens is er voor de zakelijke bijeenkomsten draadloos internet en een beamer aanwezig.
 • Theaterbar
  Naast 'Het Hardt' bevindt zich de gezellige Theaterbar. Deze staat door middel van een schuifwand in verbinding met 'Het Hardt. Hierdoor kunnen beide ruimtes optimaal worden benut en biedt dit extra mogelijkheden.  

Lees meer over onze (zaalhuur) tarieven en arrangementen > 

 
Reserveren?

Wilt u iets overleggen of reserveren?  Bel gerust naar Molecaten Park Landgoed Ginkelduin tel.  0343 - 489 999 of neem contact op via het contactformulier

Scherpenzeelseweg 53 • 3956 KD Leersum • tel. 0343-489 999 • landgoedginkelduin@molecaten.nl
Zalen Aantal m2 Maximaal aantal personen  
    Carré U-vorm Theater Cabaret Feest
Blauwe Reiger 70 30 25 30 24 -
Het Hardt 220 - - 200 - 300
Theaterbar 90 10 8 30 - 35