U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin Feesten Receptie of feestavond

Receptie of feestavond

Wij helpen uw dag onvergetelijk te maken!
Ook voor een bruiloft, (personeels)feest, familiere√ľnie, jubileum en receptie bent u bij Landgoed Ginkelduin op het juiste adres. Wij helpen uw dag onvergetelijk te maken!

Wij hebben een aantal 'standaard' arrangementen samengesteld. Uiteraard kunnen we deze arrangementen uitbreiden en invulling geven naar uw wensen. 
 
  • Receptie arrangement, € 16,50 per persoon
    Ontvangst met koffie/thee en gesorteerd gebak (of petit four met schildje). Tijdens de receptie serveren wij drankjes naar behoefte. Bittergarnituur bestaande uit een warm en een koud hapje per persoon. Gemengde nootjes en zoutjes op de tafels. (Tijdsduur ca. 2 uur, vanaf 25 personen)
     
  •  Feestavond / bruiloftsarrangement, € 26,75 per persoon
    Ontvangst met koffie/thee en gesorteerd gebak (of petit four met schildje), of ontvangst met een welkomstcocktail. Onbeperkt drankenassortiment. Bittergarnituur bestaande uit 2 luxe koude en 2 warme hapjes.Gemengde nootjes en zoutjes op de tafels. Ter afsluting van het feest staat er een aangekleed koffie- en theebuffet voor u klaar. (Tijdsduur ca. 4 uur, 20.30 - 00.30 uur, vanaf 25 personen) 


Uiteraard is het mogelijk om de receptie en/of feestavond geheel naar eigen wens in te vullen. Wij denken graag met u mee om uw feestelijke gelegeheid tot een succes te maken. 

Reserveren of vragen?
Voor reserveren, andere combinaties/arrangementen of vragen bel 0343-489 999 of maak gebruik van ons contactformulier en vermeld 'receptie of feestavond'.