U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin Bij te boeken extra's

Bij te boeken extra's

Want bij vakantie hoort verwennerij!
Boek bij uw verblijf een 'actief' arrangement om extra te genieten van de omgeving en elkaar. Leuk voor kinderen en een blijvende herinnering aan de vakantie zijn het Molly & Caatje fan- of Bye bye pakket!
Items als handdoeken en keukenlinnen worden tijdens het pakken vaak vergeten. Boek deze items er voor uw gemak online bij.  

Voor uw gemak - online, telefonisch of per e-mail bij te boeken

De huur van uw accommodatie is onder andere inclusief eindschoonmaak en bedlinnen. Reserveer bij uw verblijf, in een huuraccommodatie, de onderstaande items voor uw gemak online bij. De 'voor uw gemak' items zijn ook, nadat u uw boeking heeft gemaakt, telefonisch, per e-mail of op de dag van aankomst bij te boeken!

  • Huishoudlinnenpakket: één keukendoek en twee theedoeken. Per pakket € 5,00
  • Handdoekenpakket: één badlaken en één handdoek. Per pakket € 5,00
  • Opgemaakte bedden bij aankomst, per persoon € 5,00
  • Kinderbed*, per verblijf € 6,00
  • Kinderstoel, per verblijf € 6,00
* Exclusief dekentje en linnen, ruimte voor max. 1 kinderbedje. Matrasmaat 60 x 120 cm

Arrangementen - telefonisch of per e-mail bij te boeken

Wilt u één van onderstaande arrangementen bijboeken? Bel of mailt u ons hierover nadat u uw boeking heeft gemaakt; we regelen het dan direct voor u.  Alle arrangementen zijn ook op de dag van aankomst nog bij te boeken!  Met uw eigen pony of paard op vakantie? Lees er meer over >

Op de pedalenArrangement 'Op de pedalen'

Alle Molecaten parken liggen in prachtige fietsregio’s en overal vindt u het handige fietsknooppuntennetwerk om ‘op de pedalen’ uw vakantieregio te ontdekken. U begint het arrangement met een kop koffie en iets lekkers. Bij terugkomst op het park strijkt u lekker neer op het terras of in het restaurant voor bijvoorbeeld een lekker drankje of het dagmenu. En u bepaalt helemaal zelf waaraan u de horecacheque t.w.v.  € 20,00 besteedt.

Prijs per persoon (v.a. 13 jaar) € 29,50
Prijs per kind (4 t/m 12 jaar) € 25,00

Inclusief: 1 x kop koffie, thee of frisdrank met iets lekkers, 1 dag fietshuur, fietskaart/ fietsknoop- puntenkaart (1 kaart per 2 personen), horecacheque ter waarde van  € 20,00 te besteden op het park (1 cheque per persoon).


HalfpensionArrangement ‘Halfpension of volpension’

Om uw verblijf nog aangenamer te maken is het mogelijk om een halfpension of volpension arrangement voor één of meerdere dagen bij te boeken.
Begin de dag met een ontbijt in het restaurant en ’s avond geniet u hier van een heerlijk diner.

Prijs per persoon per dag
Halfpension*
• vanaf 11 jaar € 29,50
• kinderen 3 t/m 10 jaar € 14,75
Inclusief: onbijt- & dinerbuffet

Volpension*
• vanaf 11 jaar € 42,00
• kinderen 3 t/m 10 jaar € 21,00
Inclusief: ontbijt-, lunch- & dinerbuffet

* Vermelde prijzen voor half- en volpension zijn geldig indien deze voor minimaal 2 dagen wordt bijgeboektMolly & Caatje fanpakketArrangement 'Molly & Caatje fanpakket'

Knuffelzacht zijn ze, onze Molly & Caatje. Daar wil ieder kind graag mee slapen, een cap/zonnehoedje van dragen en lekker op een badlaken zonnen bij het zwembad of op het strand! Daarom hebben we voor de echte Molly & Caatje fans een super-voordelig-fan-pakket samengesteld.
 
Prijs per stuk  € 15,00
Inclusief: Molly of Caatje knuffel, cap of zonnehoedje en badlaken 


Molly & Caatje Bye bye pakketArrangement 'Molly & Caatje Bye bye pakket'

Molly & Caatje achterlaten is niet leuk. Daarom een bye bye pakket met de enige echte Molly & Caatje cd voor op de achterbank terug naar huis, een regenponcho om op een regenachtige dag terug te denken aan die leuke vakantie en een vakantieboek voor oneindig veel kleur plezier.

Prijs per stuk € 17,00
Een tweede pakket exclusief cd € 6,50
Inclusief: Molly & Caatje cd, poncho en vakantieboek met stickervel.