U bent hier:  Home Kuierpad Met uw pony of paard op vakantie

Uw pony of paard mee op vakantie?

Dat kan! Molecaten Park Kuierpad biedt uitkomst
De provincie Drenthe is dé paardenprovincie bij uitstek! Vele kilometers aan ruiterpaden doorkruisen de Drentse Hooglanden. Hoe fantastisch zou het zijn om dit gebied met uw eigen pony of paard te verkennen?
 
Molecaten Park Kuierpad en paardenpension Alles Puur Paard maken het mogelijk! Paardenpension Alles Puur Paard ligt tegenover Molecaten Park Kuierpad. Hier kunnen we voor uw eigen pony of paard een box of een plekje in de weide regelen.
 
Paardrijden in DrenthePrijzen paardenpension (vakantiestalling)
per pony of paard

De prijzen zijn inclusief hooi, schoon drinkwater, uitmesten, opstrooien van de stal en eventuele bijvoeding in overleg. Uw pony of paard dient ingeënt te zijn tegen influenza en tetanus. Behalve de weidegang en/of stalling kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten op het bedrijf zoals; longeercirkel, paddock en buitenrijbaan!

Weidegang  plus stal
  • per dag: € 14,00
  • per week: € 87,50
  • per twee aaneengesloten weken: € 168,00

Buitenstalling trailer/menwagen
  • per dag: € 1,00
 

Een plaats bij paardenpension Alles Puur Paard reserveren?

Bel ons om de beschikbaarheid voor uw verblijf op ons park i.c.m. de beschikbaarheid voor uw pony of paard bij pensionstalling Alles Puur Paard na te vragen. De verblijfskosten voor uw paard of pony voldoet u rechtstreeks aan 'Alles Puur Paard'.

Paardenpension Alles Puur Paard
Adres: Oranjekanaal ZZ 1, Wezuperbrug 
www.allespuurpaard.nl