U bent hier:  Home Kruininger Gors Kruininger Gors 2017 Aug 2016 - onderweg naar 2017

Kruininger Gors 2017

Augustus 2016 - Onderweg naar 2017
De zomer is in volle gang; geniet u ook weer zo van de gezelligheid op het park? We hopen het!
Achter de schermen krijgt Kruininger Gors 2017 steeds meer vorm. Onze medewerkers verwerken op dit moment de reeds ontvangen overeenkomst keuzes en er is een besluit genomen over de eerste investeringen die gedaan gaan worden om u als gast van Kruininger Gors een fijn verblijf te bezorgen. Hartelijk dank voor uw stem hierin. Het is heel prettig dat u massaal uw voorkeur in investeringen kenbaar heeft gemaakt via de online enquête.

Investeringen voor 2017: uitslag online enquête
Met stip op 1 is geëindigd de wens voor een goed WiFi netwerk. In 2016 hebben we een Molecaten WiFi netwerk aangelegd op tien Molecaten parken. Komend jaar zullen we dat ook gaan realiseren voor u op Kruininger Gors. Het Molecaten WiFi netwerk zal in de loop van 2017 tegen betaling beschikbaar zijn voor u!

Daarnaast kwam duidelijk naar voren dat u de speelvoorzieningen voor de kinderen graag verbeterd ziet. Die mening delen we met u! Welke sport- en spelvoorzieningen het exact gaan worden zullen we dit najaar gaan bepalen. Uw (klein)kinderen gaan er in 2017 plezier aan beleven!

In 2017 wordt er tevens een start gemaakt met het vernieuwen van de infrastructuur, te beginnen met de waterleiding en het riool.

Overeenkomstkeuze: maak uw keuze vóór 31 augustus a.s. kenbaar
Heeft u al een overeenkomstkeuze gemaakt?
Hartelijk dank daarvoor. Uw overeenkomst ontvangt u in november dit jaar ter ondertekening.

Voor wie nog geen keuze heeft gemaakt:
Op www.molecaten.nl/kruininger-gors/2017 staan de meest voorkomende vragen en antwoorden vermeld.

Staat uw vraag er niet bij dan horen wij dat graag van u. Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren! Is daarna alles duidelijk; geef dan via het online reactieformulier uw keuze door.

Kiest u alsnog voor een huurovereenkomst met een huurafhankelijk recht van opstal (Harvo), noteer dan zaterdag 10 september a.s. in uw agenda. Op deze dag is de notaris van 09.00 tot 18.00 uur aanwezig op Kruininger Gors in het Gorspaviljoen om uw volmacht in ontvangst te nemen.

Nogmaals dank u wel voor het vertrouwen in een mooie toekomst op Kruininger Gors!

Met vriendelijke groet,

Dhr. C.F.J. Slager
directeur Molecaten