Kampeer cabin in Drenthe

Boek je kampeer cabin in Drenthe bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in Drenthe. Een kampeer cabin boek je in een paar stappen.

Vakantie in een kampeer cabin biedt het comfort van huren met de sfeer van kamperen. Voor wie niet over een eigen tent of caravan beschikt maar wel van het campingsfeertje houdt biedt de kampeer cabin uitkomst. Het huren van een kampeer cabin is in een paar online stappen zo gedaan. De kampeer cabin is ingericht met echte bedden, tv, toilet en keukentje met vaatwasser! Voor de douches maak je gebruik van het sanitairgebouw op de camping.

Tijdens een vakantie in Drenthe ervaar je een fijne mix van pure rust en verrassende afleiding. De natuurgebieden in Drenthe kennen een bijzonder rijke historie. Bossen, heidevelden, zandverstuivingen en meren...je vindt het in Drenthe. Al fietsend, wandelend of op de rug van een paard zul je de mooiste plekjes van Drenthe ontdekken. Daarna is het goed toeven op een terras in een Drents brinkdorp of neem een duik in één van de vele recreatieplassen!

5 persoons kampeer cabin Vlinder

Kuierpad, Wezuperbrug, Drentse Hooglanden

  • trendy & luxe kampeer cabin, ca. 25 m²
  • op camping met o.a. klimpark en skibaan
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek