U bent hier:  Home

In juni is het op en top genieten van uw vakantie bij Molecaten!

Boek nu uw bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats in de mooie juni maand!
Lekker weg in juni; voor wie niet meer hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is dit een heerlijke én voordelige vakantiemaand. De natuur heeft in juni nog zijn frisgroene kleur en iedere dag blijft het maar langer, langer, langer licht! In juni is het maximaal genieten van het buiten zijn. U kunt zelfs tot 's avonds laat een fietstocht of wandeling (met huisdier) maken door het bos, langs het Veluwemeer of over het strand. Fantastisch om in dat avondzonnetje nog lekker bezig te zijn... of vertoeft u liever lekker loom voor uw tent of chalet met een wijntje?

Goed te weten
  • Een vakantie in juni is altijd voordelig geprijsd!
  • In juni betaalt u bij kamperen met eigen caravan of tent voor (klein)kinderen slechts € 1,50 per nacht  (excl. toeristenbelasting)!
Voordeelacties
  • snelle beslissers: reserveer uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% korting
Lees meer >

Boek nu uw vakantie in juni bij Molecaten; wordt het een bungalow, chalet, kampeer cabin, ingerichte tent of kampeerplaats...

Juni vakantie: vakantieparken met bungalows

Vakantie in een bungalow in juni bij Molecaten.   Vakantieparken met bungalows voor de maand juni
  • Op onze parken in Drenthe, Vechtdal Overijssel, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, in Zuid-Holland, Zeeland en in Hongarije vindt u de leukste kleine en grote familiebungalows voor een verblijf in juni! Wilt u echt iets ultiems ervaren? Reserveer dan een 6-pers. Strandhuisje op Hoogduin!
Boek nu uw juni vakantie!

Juni vakantie: huren met de sfeer van kamperen

Vakantie in een chalet in juni bij Molecaten.   Campings met chalets, huurcaravans, kampeer cabins en ingerichte tenten voor een juni vakantie
  • Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als ingerichte tenten, kampeer cabins, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!
Boek nu uw juni vakantie!

Juni vakantie: kamperen op een camping!

Kamperen in juni bij Molecaten.   Campings met mooie kampeerplaatsen voor een vakantie in juni
  • Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een vakantie in juni aan zee, in de bossen of aan het water.
Boek nu uw juni vakantie!


Proef de sfeer bij Molecaten; bekijk onze commercial en boek daarna snel uw vakantie in juni bij Molecaten!

Onderstaande kortingen gelden in combinatie met elkaar en worden in mindering gebracht op uw verblijfskosten zo gauw u gaat boeken.
 

Molecaten voordeelacties 2017

Snelle beslissers
Reserveert u uw 2017 verblijf na 15 januari 2017 en 3 maanden voor aankomst, dan ontvangt u 8% korting op de All-in verblijfskosten van een strandhuisje, bungalow, appartement, huurcaravan, chalet, kampeer cabin of ingerichte tent.

Lange verblijven huren
Onze all-in prijzen voor het huren van een bungalow, chalet, huurcaravan, kampeer cabin, ingerichte tent of appartement bestaan onder andere uit een tarief voor eindschoonmaak en bedlinnen.  
Verblijft u lekker lang (2 of 3 weken) bij Molecaten dan betaalt u deze kosten niet dubbel. Eenmaal ter plaatse is een extra schoonmaak of schoon bedlinnen natuurlijk te regelen (tegen betaling).