Ingerichte tent in de regio Utrechtse Heuvelrug

Boek uw Ingerichte tent bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in de regio Utrechtse Heuvelrug. Een Ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wilt u een ingerichte tent huren voor uw kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor u op gezet, voor u is het huren van een ingerichte tent in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

De Utrechtse Heuvelrug is de favoriete regio bij liefhebbers van oneindige fiets- en wandeltochten, rust en stilte, maar ook van actie en vermaak. Het is in dit gebied waar u het ‘stilste plekje’ van Nederland vindt. Waar u zich kunt wanen in de tijd van prinsen & prinsessen en waar kinderen kennis maken met de bewoners van het bos. De Utrechtse Heuvelrug is een regio om ‘verliefd’ op te worden!

5 persoons ingerichte Safaritent

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • glamping: sfeervolle Safaritent ca. 35 m2
  • eigen badkamer
  • huisdieren niet toegestaan

Bekijk & boek

6 persoons ingerichte Molecaten tent

Landgoed Ginkelduin, Leersum, Utrechtse Heuvelrug

  • ruime tent met 6 echte bedden, ca. 30 m²
  • sfeer van kamperen, gemak van huren
  • huisdieren niet toegestaan

Bekijk & boek