Ingerichte tent in de regio Friese Wouden

Boek uw Ingerichte tent bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in de regio Friese Wouden. Een Ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wilt u een ingerichte tent huren voor uw kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor u op gezet, voor u is het huren van een ingerichte tent in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

In de Friese Wouden wisselen kleinschalige landschappen met mooie bossen, houtwallen, heidevelden, graslanden en kronkelende beken elkaar af. In de zuidoosthoek van Friesland (op het 3 provinciënpunt van Friesland, Drenthe en Groningen) is van alles te doen. U vindt in de Friese wouden onder meer wandelroutes, een speelbos en nog veel meer leuks voor kinderen!

6 persoons ingerichte Molecaten tent

't Hout, Bakkeveen, Friese Wouden

  • ruime 6-persoons familietent ca. 30 m²
  • twee slaapcabines met zes echte bedden
  • huisdieren toegestaan

Bekijk & boek

6 persoons ingerichte Fryske tent

't Hout, Bakkeveen, Friese Wouden

  • ruime 6-persoons ingerichte tent, ca. 29 m2
  • kamperen met luxe
  • huisdieren toegestaan

Bekijk & boek