Ingerichte tent in de regio Drentse Hooglanden

Boek uw Ingerichte tent bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in de regio Drentse Hooglanden. Een Ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wilt u een ingerichte tent huren voor uw kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor u op gezet, voor u is het huren van een ingerichte tent in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

Op de Drentse Hooglanden ervaart u een fijne mix van pure rust en verrassende afleiding. Na uren struinen door de natuur is het goed toeven op een terrasje in een typisch Drents brinkdorp of zorgt een duik in één van de vele meertjes voor verfrissing. De ultieme adrenaline kick krijgt u van de zipline in het klimpark van Molecaten Outdoor Drenthe. Kortom; alles kan, maar niets moet!

6 persoons ingerichte Drenthe tent

Kuierpad, Wezuperbrug, Drentse Hooglanden

  • ruime ingerichte tent, ca. 29 m2
  • 3 slaapcabines, alles is aanwezig
  • huisdieren niet toegestaan

Bekijk & boek

6 persoons ingerichte Hunebed tent

Kuierpad, Wezuperbrug, Drentse Hooglanden

  • ruime ingerichte tent, ca. 29 m2
  • 3 slaapcabines met 6 fijne bedden
  • huisdieren toegestaan

Bekijk & boek