Ingerichte tent in de regio Drents-Friese Wold

Boek je ingerichte tent bij Molecaten

Voor een korte of een lange vakantie, kom je lekker naar Molecaten in de regio Drents-Friese Wold. Een ingerichte tent boek je in een paar stappen.

Vakantie in een ingerichte tent geeft dat ultieme kampeergevoel. Wil je een ingerichte tent huren voor je kampeervakantie? Wij hebben de ingerichte tent al voor je op gezet, het huren van een ingerichte tent is in een paar online stappen zo gedaan. Een verblijf in een ingerichte tent vinden (klein)kinderen ook echt fantastisch. Al onze ingerichte tenten zijn voorzien van: echte bedden met dekbedden en kussens (bedlinnen is inbegrepen bij de prijs), een compleet ingericht(e) keuken(tje) en comfortabel (tuin)meubilair.

Nationale Park Drents-Friese Wold is een 'walhalla' voor wandelaars en fietsers én een bijzonder ‘stoere’ bestemming voor kinderen die houden van buitenspelen! Het Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en hier kan het nog echt donker zijn. Ga daarom beslist eens bij een heldere avond languit in het gras liggen en geniet van de prachtige sterrenhemel!

6 persoons ingerichte Hunebed tent

Het Landschap, Wateren, Drents-Friese Wold

  • ruime 6-persoons ingerichte tent, ca. 29 m2
  • op een kampeerveld, dichtbij een speeltuin
  • huisdieren toegestaan
Bekijk & boek