Vakantiehuisje in de natuur in de winter

Reserveer je vakantiehuisje in de natuur in de winter bij Molecaten

Kort of lang, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten. Een vakantiehuisje in de natuur in de winter is zo geboekt .

Op zoek naar een mooie vakantiebestemming in de natuur? De Molecaten campings en vakantieparken liggen nabij of middenin natuurgebieden of Nationale Parken waar je heerlijk tot rust kunt komen. Voor de sportieveling en avontuurzoeker is de natuur hét decor voor ultiem vermaak. Wandelen, hardlopen, fietsen, wielrennen, mountainbiken, paardrijden, kanoën … er is altijd wat te zien en te beleven tijdens je vakantie of weekendje weg in de natuur.Je verblijft op een vakantiepark, maar tijdens je verblijf in een vakantiehuisje ervaar je zo'n enorme rust. De vakantiehuisjes zijn bijzonder sfeervolle ingericht! Al zittend in de woonkamer of op het terras is het genieten van de natuur rondom het vakantiehuisje. Dit vakantiehuisjes zijn een echte aanrader voor een weekend weg of lange vakantie.

Bewonder de wintertijd bij Molecaten. Een wintervakantie waarin niets moet en alles mag! Maak een stadswandeling door een historische stad, bezoek een museum, trotseer de wind en de kou in de natuur of verras opa’s en oma’s met een onvergetelijke tijd met de kleinkinderen!

4 persoons vakantiehuisje Bosuil

De Koerberg, Heerde, Veluwe

  • vrijstaand vakantiehuisje, ca. 41 m2
  • van vakantiehuisje Bosuil is er maar één!
  • huisdieren niet toegestaan


Aankomst op zaterdag 6 januari

4 persoons vakantiehuisje Goudhaan

De Koerberg, Heerde, Veluwe

  • ruim vrijstaand vakantiehuisje, ca. 54 m2
  • mooie ligging, dichtbij het buitenzwembad
  • huisdieren toegestaan


Aankomst op vrijdag 22 december
Aankomst op zaterdag 23 december
Aankomst op woensdag 27 december
Aankomst op dinsdag 2 januari
Aankomst op vrijdag 5 januari
Aankomst op zaterdag 6 januari

Lees meer over...