Vakantiehuisje in de natuur in de juni-maand

Reserveer je vakantiehuisje in de natuur in de juni-maand bij Molecaten

Kort of lang, er even tussenuit is altijd fijn, dus kom lekker naar Molecaten. Een vakantiehuisje in de natuur in de juni-maand is zo geboekt .

Op zoek naar een mooie vakantiebestemming in de natuur? De Molecaten campings en vakantieparken liggen nabij of middenin natuurgebieden of Nationale Parken waar je heerlijk tot rust kunt komen. Voor de sportieveling en avontuurzoeker is de natuur hét decor voor ultiem vermaak. Wandelen, hardlopen, fietsen, wielrennen, mountainbiken, paardrijden, kanoën … er is altijd wat te zien en te beleven tijdens je vakantie of weekendje weg in de natuur.Je verblijft op een vakantiepark, maar tijdens je verblijf in een vakantiehuisje ervaar je zo'n enorme rust. De vakantiehuisjes zijn bijzonder sfeervolle ingericht! Al zittend in de woonkamer of op het terras is het genieten van de natuur rondom het vakantiehuisje. Dit vakantiehuisjes zijn een echte aanrader voor een weekend weg of lange vakantie.

Op vakantie in juni; voor wie niet meer hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is juni een heerlijke én voordelige vakantiemaand. De natuur heeft in voorzomer-maand juni nog zijn frisgroene kleur en iedere dag blijft het maar langer, langer, langer licht! Zo geniet je extra lang van een juni-verblijf. Boek je juni-vakantie online!

4 persoons vakantiehuisje Spieker

De Leemkule, Hattem, Veluwe

  • vakantiehuis aan het grote speelveld, ca. 75 m2
  • uniek vakantiehuisje; er is er slechts één van!
  • huisdieren niet toegestaan


Aankomst op zaterdag 1 juni
Aankomst op zaterdag 8 juni
Aankomst op donderdag 13 juni
Aankomst op vrijdag 14 juni
Aankomst op zaterdag 15 juni

4 persoons vakantiehuisje Molecaten

De Leemkule, Hattem, Veluwe

  • ruim vakantiehuisje met ligbad, ca. 76 m2
  • onder prachtige bomen bij de camping
  • huisdieren niet toegestaan


Aankomst op vrijdag 21 juni
Aankomst op zaterdag 22 juni
Aankomst op vrijdag 28 juni
Aankomst op zaterdag 29 juni

Lees meer over...